Drulă îi cere lui Ciolacu să se descotorosească de cinicul Ponta în urma declarației prin care fostul premier s-a urcat patriotard și odios pe tragedia de la Crevedia: "Credeți că o va face? Și Ciolacu gândește la fel. Ponta e ultimul om care ar trebui să vorbească despre această tragedie! Au murit oameni pentru că voia el să spună «avem de toate»"


Drulă îi cere lui Ciolacu să se descotorosească de cinicul Ponta în urma declarației prin care fostul premier s-a urcat patriotard și odios pe tragedia de la Crevedia: "Credeți că o va face? Și Ciolacu gândește la fel. Ponta e ultimul om care ar trebui să vorbească despre această tragedie! Au murit oameni pentru că voia el să spună «avem de toate»"

Președintele USR Cătălin Drulă îl ia la țintă pe fostul premier Victor Ponta, actualmente consilier onorific al prim-ministrului Marcel Ciolacu, pentru declarația odioasă făcută pe fondul tragediei de la Crevedia, în urma căreia doi oameni au murit, iar 58 au fost grav răniți din pricina mai multor explozii care s-au produs, sâmbătă seara, la o stație GPL ilegală, deținută de fiul primarului PSD al orașului Caracal. 

Întrucât sistemul medical românesc nu are capacitatea de a-i îngriji pe toți acești răniți, 12 pacienți au fost transferați la spitale din străinătate. Cei 12 pacienți au arsuri de diferite grade, iar jumătate dintre ei sunt intubați. Însă, Victor Ponta a găsit de cuviință chiar și în acest context să facă o declarație patriotardă și cinică, spunând la România TV - postul de televiziune fondat de infractorul fugar Sebastian Ghiță - că spitalele din străinătate vor doar să beneficieze financiar de întreaga situație, acceptând doar cazurile de pacienți ce se află în stare bună. 

"Spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienții care sunt în stare bună. Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor", a zis Ponta. 

Drept reacție, Cătălin Drulă a subliniat că premierul Marcel Ciolacu ar trebui să-l demită pe Victor Ponta din funcția de consilier onorific, fostul premier pesedist fiind "ultimul om care ar trebui să comenteze despre tragedia de la Crevedia", întrucât în 2015, în urma incendiului din Clubul Colectiv, au murit oameni din pricina refuzului acestuia de a trimite în primele zile pacienți la îngrijiri medicale vitale în străinătate. Pe de altă parte, Cătălin Drulă consideră că Marcel Ciolacu are aceeași gândire patriotardă precum proaspătul său consilier onorific Victor Ponta. 

"Statul construit de Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu te ucide. Dacă ai reușit, totuși, să scapi, te umilește.  

Te învinovățesc pentru că ai scăpat.  

Spune consilierul lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta: «Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor». 

Victor Ponta este ultimul om care ar trebui să comenteze despre tragedia de la Crevedia.  

Au murit oameni pentru că nu a vrut să accepte sprijinul comunității europene la Colectiv. Au murit oameni pentru că voia el să spună «avem de toate».   

După declarațiile lui, Marcel Ciolacu ar fi trebuit să își elibereze consilierul din funcție imediat. Credeți că o va face? Și Ciolacu gândește la fel.  

Nu le pasă de oamenii care au murit și au fost răniți la Crevedia.  

Avem acolo o întreagă rețea infracțională controlată de PSD-iști.  

Primarul PSD-ist din Caracal, mafiotul local ajuns milionar din afaceri cu statul, este în continuare primar. Paul Stănescu, șeful clanului mafiot PSD-ist din Olt, este în continuare secretarul general al PSD.  

Marcel Ciolacu, ieși în fața românilor si cere-le iertare.  

Pentru consilierul tău. Pentru colegii tăi PSD-iști care au ajuns să ucidă. Pentru afacerile lor ilegale care provoacă tragedii", spune Cătălin Drulă într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.