Mineriada. Dreptatea nu mai trebuie să aibă ochii plânși, ci trebuie să iasă la lumină!


Mineriada. Dreptatea nu mai trebuie să aibă ochii plânși, ci trebuie să iasă la lumină!

Dragi prieteni,

tinerii și copiii noștri trebuie să știe și să învețe istoria adevărată a acestui neam! 13-15 iunie 1990 este momentul în care Occidentul a realizat cu adevărat cine conducea România! 

Ceea ce s-a întâmplat în acele negre și triste zile a marcat mult timp viața politică și socială a României. Imaginea pozitivă pe care țara noastră a avut-o, imediat după decembrie 1989, în întreaga lume, s-a șters foarte rapid, iar lumea civilizată s-a îngrozit văzând barbariile comise.

Acum, la 33 de ani de la sângeroasele evenimente, mai mult decât oricând, cei răspunzători de atrocitățile de atunci TREBUIE să răspundă în fața legii. Iar cei vinovați, se știu și se cunosc foarte bine: Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu, Gelu Voican Voiculescu, generalii Diamandescu, Stănculescu și Chițac, Cazimir Ionescu, Razvan Theodorescu, toți cei care au avut funcții de răspundere în statul român, în acea perioadă. Unii dintre ei au decedat, alții trăiesc, dar DREPTATEA nu mai trebuie să aibă ochii plânși, ci TREBUIE să iasă la lumină!

Să nu uităm niciodată ceea ce s-a întâmplat atunci! Mă închin cu pioșenie și respect în fața tuturor celor dispăruți și bătuți în acele zile! Lupta și jertfa lor pentru principii și valori europene adevărate a fost, este și va fi și lupta mea!

“De mii de ani curăţim zgura sufletului românesc de asprimile ei”, spunea Corneliu Coposu.

Cu Dumnezeu înainte!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.