Antreprenoarea basarabeancă Diana Crudu, concluzii dureroase despre politrucii de la București. Cum i-a insultat Klaus Iohannis pe românii din Basarabia, decorând un anti-român care susține așa-zisa ”limbă moldovenească”


Antreprenoarea basarabeancă Diana Crudu, concluzii dureroase despre politrucii de la București. Cum i-a insultat Klaus Iohannis pe românii din Basarabia, decorând un anti-român care susține așa-zisa ”limbă moldovenească”

Antreprenoarea basarabeancă Diana Crudu amintește, pe Facebook, cu prilejul comemorării Micii Uniri, care stârnește valuri de populism printre politrucii de la București, cât de dezamăgită a fost, în 2022, când președintele Klaus Iohannis s-a pretat să-l decoreze pe anti-românul Marian Lupu (apropiat al comunistului Voronin și susținător al așa-zisei ”limbi moldovenești”, detalii AICI) cu distincția ”Steaua României”, insultându-i astfel pe toți românii de bună credință din stânga Prutului. 

Podul.ro vă prezintă comentariile Dianei Crudu

”Am învățat să îmi iubesc Țara dincolo de tot ‹rahatul› care ajunge să o conducă!

România pentru mine este familia de români care a mâncat mai puțin timp de 8 ani ca să îmi plătească bursa de studiu la liceu și facultate, pentru mine România este cetățeanul român de rând care din impozitele și taxele sale a reparat mii de edificii de învățământ preșcolar și școlar, pentru mine România este doctorul român de pe elicopterul SMURD care salvează vieți aici în Basarabia! O să îmi iubesc țara până la ultima suflare! Și pentru că e Țara mea nu o să ezit să le spun celor care o conduc cât sunt de mârlani uneori! Da, azi de ziua Micii Uniri!

În anul 2022 am trăit una din cele mai mari dezamăgiri, când președintele Iohanis a hotărât să-l decoreze pe ‹cei doi metri de bulbuci› (se face referire la anti-românul Marian Lupu – n. red.) cu cel mai înalt ordin al României. Poate și din simplu fapt că la data de 16 noiembrie de ziua mea de naștere am stat 8 ore în frig ca să îl votez în turul doi a primului său mandat? Poate din simplu fapt că a decorat un antiromân și un oportunist? 

În 2008, când tatăl meu a hotărât să închidă școala rusă din Durlești acest mare președinte de Parlament a venit și a făcut presiuni enorme, pe alocuri cu tentă de amenințare să nu o facă, promițând electoratului rus că se va implica? Poate pentru faptul că științific vorbim română, dar politic moldovenește? Sau pentru faptul că după 3 ani de zile de la arborarea drapelului României abia în decembrie 2022 am scos-o la capăt cu ultimele plăți către executorul judecătoresc!

FRUSTRATO, pot spune unii, vrei medalie! 

Nu, nu vreau medalie, eu am luat de la Țara mea tot ce-i mai bun - EDUCAȚIE! Vreau un singur lucru, să nu îmi fie rușine de ceea ce face clasa politică de la București și să merite să stăm la cozi când îi trimitem să ne decidă soarta!

ATÂT de ziua Micii Uniri!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.