Rareș Bogdan îl spulberă pe Marcel Ciolacu: "Am câteva mii de cărți în plus față de acesta!"


Rareș Bogdan îl spulberă pe Marcel Ciolacu: "Am câteva mii de cărți în plus față de acesta!"

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat duminică, 30 octombrie, la Digi24, că are câteva mii de cărţi în plus citite faţă de președintele PSD, Marcel Ciolacu, iar dacă se apucă să vorbească despre liderul pesedist, Ciolacu "trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură".

Întrebat dacă PNL doreşte să continue coaliţia de guvernare cu PSD, după ce Marcel Ciolacu a amenințat cu ruperea coaliției, Rareș Bogdan a răspuns că da, însă în anumite condiții. 

"Noi ne dorim să continuăm cu o guvernare stabilă pentru România, dar vă spun din start că nu ne vom lăsa nici călcaţi în picioare, nici umiliţi şi nici nu vom primi lecţii. Dacă vor înţelege un parteneriat asumat, corect, echilibrat, în care să ne respectăm unii pe alţii şi să înţelegem fiecare aportul pe care îl aducem în această guvernare, cu siguranţă lucrurile vor fi foarte bune", a afirmat liderul PNL. 

"Altfel, sigur că coaliţia va continua, dar va fi într-un continuu câr-mâr şi într-un continuu scandal, ceea ce nu va da bine şi nu va face bine României", a adăugat el, precizând că "noi nu am atacat partenerii de guvernare, niciunul din prim-vicepreşedinţi, nici preşedintele partidului, nici secretarul general"

Europarlamentarul s-a referit direct la liderul PSD. 

"Am stat 15 ani în televiziune, eu am vorbele la mine, am câteva mii de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu. Dacă mă apuc să vorbesc de el, el trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare", a zis liderul liberal. (sursa: Libertatea)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, amenințase pe 28 octombrie cu ruperea coaliției de guvernare în cazul în care li se mai solicită pesediștilor înlocuirea "pe nedrept", a unor miniștri. Declarația lui Ciolacu a venit inclusiv în contextul în care prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a cerut în repetate rânduri ca social-democrații să se grăbească să propună un ministru la Apărare, după demisia lui Vasile Dîncu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.