Învinuitul Dodon a ajuns, în sfârșit, la Curtea Supremă de Justiție. Locul lui e la Penitenciarul nr. 13


Învinuitul Dodon a ajuns, în sfârșit, la Curtea Supremă de Justiție. Locul lui e la Penitenciarul nr. 13

Total disperat și speriat că ”armata rusă nu vine să-l elibereze”, kuliokarul Dodon încearcă să iasă basma curată din dosarul cu sacoșa neagră, proliferând învinuiri și insinuări în dreapta și stânga, de această ”mare onoare” beneficiind și eu, alături de alți ex-parlamentari.

Ba că înregistrarea privitoare la kuliok ar fi ilegală, întrucât nu a fost autorizată (de parcă în pungă nu erau bani pe care-i primea de la Plahotniuc și Iaralov?), ba că înregistrarea ar fi trucată, deși ințial a recunoscut că este autentică șamd.

Kuliokarul Dodon și-a tras și un protest ”de toată frumusețea” în fața CSJ, iar printre ”vocile poporului” erau prezenți tocmai cei care au fost implicați direct în spălarea de bani și corupție în favoarea lui Igor Dodon și a PSRM-ului – Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco, Petru Burduja și Corneliu Furculiță, precum și alții de teapa lor. 

Tactica e veche, nimic nou sub soare – hoțul strigă: ”Prindeți hoțul!”. Cu siguranță, le vine degrabă rândul și bahamiștilor.

Oricât de mult s-ar strădui Dodon (și toată gașcă lui coruptă de la Chișinău și de la Moscova) să o facă pe inocentul și pe “cinstitul prezident al poporului”, locul lui poate fi doar unul: Penitenciarul nr.13!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.