Pregătiri pentru un pseudo-referendum: Putin a lansat un program de șpăgi electorale în regiunea Herson. Suma ce le e promisă localnicilor


Pregătiri pentru un pseudo-referendum: Putin a lansat un program de șpăgi electorale în regiunea Herson. Suma ce le e promisă localnicilor

Pentru a organiza un pseudo-referendum de anexare în regiunea ocupată Herson, Kremlinul încearcă să cumpere "voturile" localnicilor.

"Ocupanții vor să 'cumpere' voturile localnicilor din regiunea Herson înainte de a organiza un pseudo-referendum", a transmis pe Facebook Administrația Militară Regională Herson. 

Tot mai multe instituții se deschid pe teritoriul regiunii, promițând fiecărui cetățean oferirea de "asistență" în cuantum de aproximativ 165 de dolari americani. 

Trupele ruse intensifică de asemenea teroarea și procedurile de filtrare în regiunea Herson pentru a pregăti un pseudo-referendum.

Tehnologii politici ruși au ajuns la Herson, dat fiind faptul că populația regiunii nu susține ideea unui "referendum". (sursa: Ukrinform)

"Tehnologia politică" – reprezintă o terminologie în mare parte necunoscută în Occident – este eufemismul ce era folosit sistematic în fostele state sovietice pentru ceea ce înseamnă industria manipulării politice. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.