"Kuzmin trebuie să plece!". Sâmbătă se va desfășura un nou protest în fața Ambasadei Rusiei din București


"Kuzmin trebuie să plece!". Sâmbătă se va desfășura un nou protest în fața Ambasadei Rusiei din București

Asociația 21 Decembrie 1989 organizează mâine, de la ora 18, un protest în fața Ambasadei Rusiei din București pe parcursul căruia manifestanții își vor exprima nemulțumirea față de războiul declanșat de Kremlin împotriva Ucrainei. 

Totodată, protestatarii vor cere expulzarea ambasadorului Rusiei, Valery Kuzmin, care de altfel a fost convocat săptămâna aceasta pe fondul intoxicărilor pe care le-a propagat sistematic în ultima vreme mai ales în mediul online. 

CITIȚI ȘI: Kuzmin, convocat la MAE: "E inacceptabilă folosirea repetată de către misiunea rusă a unui limbaj nepotrivit, ofensator și provocator la adresa României și a NATO!"

Redăm comunicatul Asociației 21 Decembrie 1989: "Asociația "21 Decembrie 1989" organizează sâmbătă 14 mai 2022, începând cu ora 18.00, la Ambasada Rusiei la București din Bulevardul Kiseleff, un protest autorizat împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei.

Dorința de sânge a armatei criminale a lui Putin forțează zi de zi atacarea Odesei.

Războiul se apropie periculos de granițele României.

Ambasadorul Rusiei încearcă să provoace făcând ritmic declarații belicoase. Acest Valery Kuzmin trebuie să plece și-i cerem să dispară de la București!

Românii și Ucrainenii sunt împreună solidari împotriva genocidului rusesc!

Adunarea publică se desfășoară sub sloganul STOP RUSIA – STOP PUTIN – STOP WAR, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația "Ioan Bărbuș", Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Vă așteptăm!

Glorie Ucrainei! Слава Україні!

Glorie României! Слава Румунії!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.