Tragedie inimaginabilă la Timișoara. O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai săi


Tragedie inimaginabilă la Timișoara. O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai săi

O femeie de 33 de ani a sărit în gol, la Timișoara, marți dimineață, de pe terasa unui bloc de zece împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fetiță, în vârstă de aproximativ 3 și 6 ani. Toți trei au decedat, relatează presa locală.

Potrivit trion.ro, tragedia s-a petrecut pe bulevardul Dâmbovița la numărul 84. Femeia, care locuia pe strada Văliug, Timișoara, ar fi plecat cu cei doi copii spre grădiniță, însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița, a urcat pe terasă și a sărit în gol, ținându-i pe micuți în brațe. 

La sosirea forțelor de intervenție, mama și băiețelul de aproximativ trei ani erau decedați. Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze pe fetiță, însă și aceasta a murit ulterior.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis inițial reprezentantii ISU Timis.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.