Procuratura Generală și SIS ar trebui să-l ARESTEZE pe Dodon. Infractorul rusofil repetă papagalicește minciunile teroristului Krasnoselskii cu scopul de a atrage R.Moldova în războiul Rusiei


Procuratura Generală și SIS ar trebui să-l ARESTEZE pe Dodon. Infractorul rusofil repetă papagalicește minciunile teroristului Krasnoselskii cu scopul de a atrage R.Moldova în războiul Rusiei

Este de neînțeles indulgența cu care a fost și încă este tratat Igor Dodon de Procuratura Generală și de SIS. Dacă instituțiile unui stat de drept funcțional ar fi acționat la modul cuvenit, anchetându-l pentru spălările de bani rusești din Bahamas și pentru kuliokul plin cu lovele primit de la Plahotniuc, nu l-am mai vedea astăzi pe infractorul rusofil cum se căciulește declarativ pe lângă valetul Krasnoselskii, trădându-și din nou și din nou țara în văzul și auzul tuturor, la ordinele Kremlinului.  

Dodon are obrăznicia de a repeta papagalicește anunțul mincinos al lui Krasnoselskii, teroristul rușilor de dincolo de Nistru, care a regizat așa-zise ”atacuri” în așa-zisa Transnistria pentru a da vina pe așa-zise ”forțe externe”. Dodon înfierează și el ”oculta externă”, referindu-se evident la NATO, UE și în mod special la România, pe care Kremlinul și goarnele lui oligofrene o acuză, la unison, că ar vrea să ”anexeze” R.Moldova. 

Fost deputat și ex-ambasador al Basarabiei la București, Iurie Reniță taxează pe Facebook acest nou afront al lui Dodon: 

”Kuliokarul Dodon, în perfectă sincronizare cu Kremlinul și cu valetul acestuia de la Tiraspol, Krasnoselskii, ne îndeamnă, cu un tupeu caracteristic doar celor incurabili de sindromul Stockholm (situație când sclavul își venerează călăul!), să acționăm împreună cu separtistii transnistreni împotriva ‹forțelor din exterior›, care vor să destabilizeze situatia din Republica Moldova. Este incontestabil că bahamistul Dodon se referă la Ucraina, SUA, țările membre ale NATO și UE și nicidecum la patria lui iubită, Rusia.

După ce împreună cu ‹prezident Pridnestrovia› Krasnoselski a susținut interesele Moscovei atât la Chișinău, cât și la Tiraspol, după ce, cu același ‹prezident Pridnestrovia›, a depus flori și a îngenunchiat la mormântul călăilor cazaci și a mercenarilor ruși, care au luptat în ‘92 împortiva noastră, acesta, din nou, își demonstrează calitatea de conservă rusească și de trompetă răgușită a Kremlinului. Există un mare semn de întrebare de ce până în prezent Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate au manifestat o toleranță incredibil de generoasă față de Dodon și de acțiunile acestuia? Ar fi trebuit să intervină mult mai prompt și ferm în cazurile spălării de bani rusești prin Bahamas, a kuliokului și finanțării PSRM-ului, a federalizarii Republicii Moldova conform planului Kozak-2 și multe, multe altele.

P.S. Chestiunea cu reglarea de conturi ‹între diferite forțe din regiunea transnistreană› aduce a infantilism politic, arhicunoscut fiind faptul că în zona separatistă a Republicii Moldova activează, în realitate, doar o singură forță – armata a 14-ea a Federației Ruse cu FSB, de unde se trag toate problemele noastre!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.