VIDEO. Baronul PNL de la Suceava, Gheorghe Flutur, comentarii mizerabile la adresa refugiaților: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei!”


VIDEO. Baronul PNL de la Suceava, Gheorghe Flutur, comentarii mizerabile la adresa refugiaților: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei!”

Unul dintre cei mai controversați politicieni liberali, baronul galben de Suceava Gheorghe Flutur, cel care, din slugărnicie față de fostul său șef Traian Băsescu, scria mesaje cu oi pe dealurile Bucovinei, a fost surprins gesticulând isteric și comentând mizerabil la adresa refugiaților din Ucraina. „Suntem bucuroși să scăpăm de ei! Unii au preferințe, vor la București, alții la Cluj”, a spus Gheorghe Flutur, după cum rezultă dintr-o filmare realizată de publicația stirisuceava.net.

Sursa mai precizează că Flutur a comentat în halul ăsta într-o discuție cu reprezentanții ISU la Vama Siret cu privire la cazarea refugiaților de război în spațiile puse la dispoziție de voluntari.

„Luați-i pe ăștia care… vor să își pună pensiunile, casele la bătaie”, le-a mai spus Flutur celor de la ISU. 

CITEȘTE ȘI: Averea colosală a baronului Sucevei, Gheorghe Flutur, vindecat miraculos de COVID-19



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.