Ziua Deținuților Politici Anticomuniști


Ziua Deținuților Politici Anticomuniști

Astăzi, 9 Martie, de Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia, este și Ziua Deținuților Politici Anticomuniști. Ziua celor care s-au opus unui regim brutal, criminal, antiromânesc și totalitar adus pe tancurile URSS. 

Să fie clar pentru toată lumea: din Rusia nu am importat cultură, ci doar represiune, teroare și comunism! 

Invazia Rusiei sovietice în România și ținerea țării noastre în sfera de influență a regimului criminal adus de la Moscova nu doar că a frânt drumul democratic al României, a distrus societatea românească liberă, a adus jaf organizat prin "sovrom-uri" și sărăcie ca urmare a spolierii resurselor României de către sovietici după cel de-al doilea război mondial, ci a distrus destinele a milioane de români persecutați, alungați, închiși, condamnați iar unii dintre ei, nu puțini la număr, uciși de structura represiva implantată de ocupant pe teritoriul României. 

Rusia sovietică, țara sistemului de concentrație și exterminare cunoscut drept Gulag, prin impunerea comunismului la noi în România, a călcat în picioare tot ce are mai sfânt poporul român și a impus barbaria ca normă socială. 

Deținuții Politici Anticomuniști rămân de-a pururea simboluri ale celei mai demne rezistențe naționale din calea cotropirii sufletului unei națiuni și al sovietizarii României. 

Prin gestul lor de jertfă păstrăm cu demnitate în suflete conștiința apartanenței la un popor care nu s-a predat în calea șenilelor tancurilor imperiului răului și care a știut să țină capul sus chiar și în cele mai crunte clipe ale existenței sale.

Dumnezeu să odihnească în Împărăția Sa sufletele Deținuților Politici Anticomuniști care au plecat dintre noi iar pe cei pe care îi avem și astăzi printre noi să îi respectăm și cinstim precum se cuvine. Ei sunt eroii tăcuți ai unei națiuni care nu a capitulat în fața comunismului criminal și totalitar. 

Să ne plecăm cu toții capetele în fața chipului nescris și neșters al României care a spus "NU" unui regim absurd și complet imoral aflat în opoziție totală cu orice minimă umanitate și orice urmă de sens către libertate!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.