Extremiștii în acțiune. La Botoșani, George Simion și cameramanul său au pălmuit două persoane. La Iași, liderul AUR s-a luat la harță cu polițiștii de la Rutieră pe care i-a „trimis” să omoare copii pe trecerea de pietoni


Extremiștii în acțiune. La Botoșani, George Simion și cameramanul său au pălmuit două persoane. La Iași, liderul AUR s-a luat la harță cu polițiștii de la Rutieră pe care i-a „trimis” să omoare copii pe trecerea de pietoni

Aflat duminică la Botoșani, în Piața Centrală pentru campania de strângere de semnături în vederea „demiterii” lui Klaus Iohannis, George Simion a lovit un bărbat care a refuzat să-i strângă mâna.

Același gest a fost făcut și de către unul dintre cameramanii politicianului, acesta lovind cu palma o femeie aflată la cumpărături, care ar fi intrat în cadru fără intenție. (vedeți video la finalul textului)

În noaptea de duminică spre luni, în centrul Iașului a fost scandal uriaș după ce mai mulți polițiști au venit să verifice documentele autocarului AUR și ale șoferului. Acesta din urmă a fost testat și cu etilotestul, în strigătele de protest ale liderului AUR și ale unor cetățeni de prin Iași veniți să vadă „abuzul” Poliției cu propriii ochi. 

George Simion a intrat într-un live pe Facebook strigând că este un abuz, că este ordin de la „Chirica” (Mihai Chirca, primarul ex-PSD al Iașului, în prezent al PNL) și trimițându-i pe polițiști să „omoare copii pe trecerea de pietoni”, fiind o referire la polițistul care a lovit-o mortal cu mașina pe Raisa când aceasta trecea regulamentar. 

„Au ordine precise să nu se sărbătorească 24 ianuarie la Iași. Incredibil! Chirica a pus polițiștii și jandarmii pe noi! Incredibil! A dat ordin Chirica să ne oprească! Incredibil! Toți câinii lui Iohannis... Incredibil! Ce s-a întâmplat, mă? Am adus autocarul! De ce vă speriați de un autocar?”, a pus Simion într-o intervenție în direct pe Facebook. 




„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.