Florin Roman se credea bun de ministru la Digitalizare fiindcă încă se semnează cu degetul? Scriitorul Cristian Teodorescu îl demolează: ”Mincinos și plagiator!”


Florin Roman se credea bun de ministru la Digitalizare fiindcă încă se semnează cu degetul? Scriitorul Cristian Teodorescu îl demolează: ”Mincinos și plagiator!”

Scriitorul și publicistul Cristian Teodorescu prezintă o ipoteză interesantă, pe contul de Facebook al domniei sale: oare liberalul Florin Roman se credea bun de ministru la Digitalizare din cauză că se semna cu degetul, fiindcă încă nu a învățat cu pixul? 

Vă prezentăm comentariul domnului Cristian Teodorescu: 

”Mincinos și plagiator în fapt, Florin Roman zice că a demisionat fiindcă e disproporționată lupta pe care ar trebui s-o ducă pentru a-și dovedi inocența. Probabil că se vor găsi destui să-i plîngă de milă și să-l mai și laude că uite săracul, băiat onorabil, ce pățește. Pentru acest nimeni zgomotos, profesorul Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai e „un rector” care a zis că el n-are nici o diplomă de la B-B, cînd el are una. Acest Roman ori ne crede proști, ori, mai degrabă, în sărăcia lui cu duhul, nu știe ce înseamnă a fi „cursant” la o facultate. 

O ipoteză: dacă el și-o fi închipuind că era bun de ministru la Digitalizare din cauză că-l mai încearcă pulsiuni secrete de a semna cu deștul, fiindcă încă nu s-a învățat cu pixul?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.