VIDEO. Senatoarea Șoșoacă caută hackeri care „să intre în sistemul Hipocrate” pentru a arăta că „vaccinații morți sunt trecuți la nevaccinați” / „Hai că sunteți mulți! Cum atacați CIA, FBI-ul și toate astea, intrați și în sistemul ăsta și arătați adevărul”


VIDEO. Senatoarea Șoșoacă caută hackeri care „să intre în sistemul Hipocrate” pentru a arăta că „vaccinații morți sunt trecuți la nevaccinați” / „Hai că sunteți mulți! Cum atacați CIA, FBI-ul și toate astea, intrați și în sistemul ăsta și arătați adevărul”

Într-un live din Piața Victorie,i unde a participat la un protest alături de câțiva cetățeni, senatoarea Diana Șoșoacă i-a acuzat, din nou, pe medici că omoară oameni în spitale, susținând că ar exista un nou protocol medical, dictat de Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, lui Raed Arafat, prin care vaccinații care mor de COVID-19 ar fi „trecuți” la nevaccinați. Susținătoare vehementă în trecut a controversatei Renate Weber, Avocatul Poporului, Șoșoacă i-a strigat și acesteia să-i fie rușine pentru că-i apără pe medicii de la ATI cercetați în dosare penale. Cel mai probabil este vorba despre declarația lui Weber referitoare la audierea medicilor de către organele judiciare care ar trebui să fie mai flexibilă în condiții de pandemie, recomandând ca aceasta să se desfășoare în spitale sau online.  

Cea mai gravă dintre declarațiile publice ale senatoarei este apelul lansat hackerilor, cărora le-a cerut să intre în sistemul informatic Hipocrate, folosit de unitățile medicale din toată țară, și unde s-ar găsi „datele” pe care le invocă ea apropo de „minciuna” din sistemul sanitar. 

Redăm mai jos un scurt fragment din delirul senatoarei (video la finalul textului, de la minutul 16 aproximativ): 

„N-am nicio conștiință încărcată. Din contră. Am salvat câți am putut din ghearele morții spitalelor, aceste locuri în care Menghele acționează. Puțin îmi pasă de suferința medicilor de la ATI chemați să dea cu subsemnatul în dosarele penale. Nu v-a interesat niciodată de suferința oamenilor care vă solicitau îndurare cu lacrimi în ochi, să-i lasați să vorbească cu rudele lor pe care le-ați omorât cu sânge rece acceptând un protocol al lui Arafat dispus de Ursula von der Leyen și criminalii de la UE și OMS. Când știți că acel protocol omoară...Rușine doamna Renate Weber pentru ceea ce ai putut să spui...știi foarte bine că te-am lăudat și apreciat, dar să vii să ceri organelor penale să nu-i trateze ca pe orice cetățean și să aibe milă procurorii de medicii de la ATI...RUȘINE! (mulțimea scandează: Rușine, Rușine, n.red.). (…) Mulți dintre cei de aici au fost amendați bătuți, încătușați cum este Simion Dascălu și n-ai mai cerut îndurare pentru el, Renate Weber, rușine să-ți fie. Nu te-am mai văzut acționând după ce ți-ai reluat funcția așa cum ai acționat anul trecut. Ți-e frică pentru scaunul tău? La dracu cu scaunele voastre! (…)  

Acum există două protocoale, protocol pentru vaccinați, protocol pentru nevaccinați. Vaccinații morți sunt trecuți la nevaccinați. Am nevoie de câțiva hackeri să intre în sistemul Hipocrate să arate minciuna! Hai că sunteți mulți! Cum atacați CIA, FBI-ul și toate astea, intrați și în sistemul ăsta și arătați adevărul...că m-am săturat de minciună. Ăștia de aici au omorât oameni (arată către Palatul Victoria, n.red.). (…) Avem un sac pentru fiecare trădător de țară, un sac în care veți intra și vom trage fermoarul pentru că țara asta trebuie salvată. Cea mai bogată țară din Europa! Cea mai frumoasă! Poporul primordial. Prima limbă a lumii! Primul popor! Grădina Maicii Domnului pe care ăștia o sfâșie în bucăți! Dar noi suntem aici...nu vă temeți că suntem puțini în stradă. Puțini au fost cu Tudor Vladimirescu, puțini au fost cu Horia, Cloșca și Crișan, cu Avram Iancu și totuși s-a făcut Marea Unire. Puțini, dar deștepți...”.

Până la ora redactării acestui material, live-ul în care senatoarea face apel la hackeri avea peste 250.000 de vizualizări, 8500 de distribuiri și peste 16.000 de like-uri.

Senatoarea Diana Șoșoacă este deja cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19, după ce alături de mai mulți susținători a blocat activitatea centrului de vaccinare de la Răchitei (Iași), în luna septembrie.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.