Avocata care cerea desființarea DNA, numită de USL la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Dehelean avertizează: "Ne întoarcem în epoca Dragnea!"


Avocata care cerea desființarea DNA, numită de USL la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Dehelean avertizează: "Ne întoarcem în epoca Dragnea!"

Deputata PSD Laura Vicol a fost votată, joi, 25 noiembrie, de monstruoasa coaliție USL în funcția de președintă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților. În anul 2019, Vicol pleda pentru desființarea DNA. 

"Vorbim de abuzuri făcute de niște monștri care distrug oameni. Avem atâtea cazuri cutremurătoare, eu sunt la finalul listei. Mulțumesc lui Dumnezeu că mai sunt întreagă la cap. Când am fost achitată, în acea zi, am plâns încontinuu. Nu am putut să mă bucur. (...) Ce mai vedem? Pe Kovesi cum conduce Parchetul General... îl vedem pe Procurorul General stând pe scaunul dânsului, deși avem o cerere de revocare din funcție. Domnul Iohannis este de acord cu ce se întâmplă în justiție. (...) În ce țară trăim? Eu cred că sufăr de radicalism în formă avansată! Până nu se taie pisica în două.... DNA trebuie desființată din temelii, din toate orașele țării!", a spus avocata la Antena 3, conform dcnews

Deputatul USR Silviu Dehelean a avut o reacție virulentă la adresa Laurei Vicol, precizând despre aceasta că e "avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate". De asemenea, deputatul USR i-a luat în vizor pe peneliștii care au susținut astăzi prin vot numirea în cauză, deși unii dintre ei protestau în urmă cu câțiva ani împotriva atacului dat de PSDragnea asupra justiției. 

"Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român.  

Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupție, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat o firmă israeliană de securitate pentru a o urmări și intimida pe Laura Codruța Kovesi, prietena Elenei Bădescu și a Olguței Vasilescu.

Ea a fost votată azi de PSD, PNL și UDMR ca președintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, cea care ar trebui să repare legile justiției mutilate deja de Liviu Dragnea. Sunt curios cum se simt colegii mei de comisie juridică de la PNL Cristian Băcanu, Cupșa Ioan, Michael Gudu, Gabriel Andronache si ceilalți, pentru că au susținut acest nou președinte al Comisiei juridice.  

Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate este cea care va face legi pentru justiție în România. Pentru cine credeți că va argumenta din noua poziție?  

Mulțumim Iohannis, mulțumim PNL!", a scris Dehelean pe Facebook. 

Totodată, Dehelean lansase ieri un apel către PNL de a se opune față de nominalizarea PSD pentru șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

"Îmi doresc ca știrea conform căreia deputata PSD Laura Vicol urmează să preia președinția Comisiei Juridice să nu se confirme.

O combinație toxică între Iordache și Nicolicea în fruntea Comisiei Juridice, Laura Vicol, avocata penalilor și interlopilor, prietena Elenei Udrea și Alinei Bica, o prezență nelipsită de la Antena 3, să ajungă omul care coordonează legile pe justiție, înseamnă că ne întoarcem în epoca Dragnea.  

„Hastagienii ies in strada. Golanii din strada nu vor sa treacă legile justitiei”, declara Laura Vicol.  

Fac un apel la PNL, în calitate lor parteneri de guvernare ai PSD, să se opună nominalizării. Nu poți lăsa Comisia Juridică în mâinile urmașilor lui Dragnea. Măcar acum să aibă puțină decență și respect pentru sutele de mii de români care au înghețat în stradă pentru a opri legile justiției", scria Dehelean pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.