VIDEO. Film de groază din Estul Europei: Șoșoacă dansează cu alte antivacciniste pe melodii ungurești și înfulecă două torturi


VIDEO. Film de groază din Estul Europei: Șoșoacă dansează cu alte antivacciniste pe melodii ungurești și înfulecă două torturi

Deghizată în matrioșkă, uriașa patrioată Diana Șoșoacă, senatoare și strigătoare pe la porțile spitalelor în care se moare ca la război, a fost recent protagonista unei petreceri de pomină cu cântece ungurești.  

Cea mai vehementă antivaccinistă din Estul Europei a țopăit fericită alături de mai multe doamne din suita cu care umblă prin țară, împiedicând lumea să se imunizeze, și a izbucnit în strigăte de bucurie când pe ușă au intrat alți musafiri purtând pe brațe două torturi. La vederea dulciurilor, și-a sărutat apăsat soțul, a pupat un steag românesc și s-a legănat pe muzică strângând tandru unul din torturi la piept, în aplauzele celorlalți petrecăreți. Dansul a continuat, dar „doamna Diana” (cum îi spun adepții) și torturile au dispărut într-o zonă mai întunecoasă din încăpere.  

„Petrecere frumoasă, patrioții noștri! Ce nebunică ești! Dansul, râsul, voia bună sunt bune pentru imunitate. La mulți ani, Dnei Senator Soșoacă!”, i-a transmis o utilizatoare de Facebook într-un comentariu.  


Senatoarea Șoșoacă a inițiat recent un proiect de lege care prevede pedepsirea „antiromânismului” cu închisoare de până la 10 ani. Proiectul intră în dezbaterea comisiilor din Camera Deputaților. 

Conform proiectului de lege pe care l-a inițiat Diana Șoșoacă, fapta unei persoane de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antiromânești constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi. 

Distribuirea sau punerea la dispoziția publicului, prin orice mijloace, de știri și informații, materiale antiromanești constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani și interzicerea unor drepturi. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.