VIDEO. Klaus Iohannis și soția, încolțiți de protestatari la Sibiu! „Jó napot kívánok, PSD!", i-a strigat o doamnă


VIDEO. Klaus Iohannis și soția, încolțiți de protestatari la Sibiu! „Jó napot kívánok, PSD!", i-a strigat o doamnă

Președintele Klaus Iohannis și soția au fost întâmpinați, duminică, în fața bisericii la care merg pentru slujbă, de mai mulți protestatari care au afișat un banner cu mesajul „La biserică...degeaba”.

Înainte de a intra în lăcașul de cult, o femeie s-a apropiat de președinte și i-a strigat „Jó napot kívánok, PSD!",  persiflând astfel mesajul rostit de liderul de la Cotroceni, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD ce vizează formarea unei majorităţi guvernamentale, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.  

Şeful statului nu s-a oprit pentru a dialoga cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii, scrie news.ro.

Sâmbătă seară, un protest împotriva alianței toxice a avut loc și la București, în Piața Victoriei, participând în jur de 40 de persoane. Protestatarii s-au îndreptat apoi către sediul central al PNL pentru a-și manifesta revolta față de cooptarea PSD într-o coaliție guvernamentală. 

Un alt protest care vizează această colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu. 

Vedeți video 1:



Vedeți video 2: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.