Sfatul unui consultant politic pentru liberali: Rupeți-i capul lui Cîțu. Dacă se ajunge la anticipate, PNL va lua un scor format dintr-o singură cifră. Cîțu își dorește ca Nicolae Ciucă să pice în Parlament


Sfatul unui consultant politic pentru liberali: Rupeți-i capul lui Cîțu. Dacă se ajunge la anticipate, PNL va lua un scor format dintr-o singură cifră. Cîțu își dorește ca Nicolae Ciucă să pice în Parlament

Consultantul politic Cristian Hrițuc avertizează, pe Facebook, că PNL se îndreaptă cu repeziciune spre decesul politic meniținându-l pe aventurierul Florin Cîțu la șefia partidului. Cîțu vrea ca generalul Nicolae Ciucă să pice în Parlament, motiv pentru care se comportă în consecință, radicalizând toate celelalte partide și purtând PNL spre dezastru, punctează Hrițuc, care le oferă liberarilor și unica soluție pentru ieșirea din această capcană mortală:

”După discursurile susținute zilele acestea pare că avem așa: Cîtu își dorește ca Ciucă să pice, pare că împiedică în orice mod susținerea Psd ului în Parlament și nici nu vrea refacerea alianței cu USR.

Ciolacu se chinuie să găsească un compromis rezonabil pentru ca Firea-Stănescu să fie de acord cu votarea Guvernului Ciucă.

Concluzie: pnl isti uniți- vă și rupeți-i capul lui Cîțu, că dacă ajungeți la anticipate veți lua un scor format dintr-o singură cifră :))”.

Într-un comentariu, sociologul Barbu Mateescu l-a ”corectat”, la bășcălie, pe Cristian Hrițuc: Ei Doamne o singură cifră, ‹0,72%› e trei cifre”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.