La Cluj, un bărbat a fost coborât de poliție din avionul de Londra pentru că a refuzat cu înverșunare să poarte masca sanitară. Pasagerii au aplaudat gestul forțelor de ordine


La Cluj, un bărbat a fost coborât de poliție din avionul de Londra pentru că a refuzat cu înverșunare să poarte masca sanitară. Pasagerii au aplaudat gestul forțelor de ordine

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost debarcat de poliţie dintr-un avion care urma să zboare de la Cluj spre Londra, după ce a refuzat cu obstinație să poarte masca sanitară, relatează publicația Cluj24. După ce personalul avionului a eşuat în negocierile cu pasagerul, a fost chemată Poliţia. Dar nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă să-şi pună masca, bărbatul preferând să coboare. Pasagerii din avion au aplaudat gestul poliţiştilor. 

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a povestit un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Consultați mai multe detalii (inclusiv video) AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.