Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță, verdict necruțător: Florin Cîțu e de nivelul unei cozi de mătură! Iohannis, lipsit de orice legitimitate


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță, verdict necruțător: Florin Cîțu e de nivelul unei cozi de mătură! Iohannis, lipsit de orice legitimitate

Fostul premier Florin Cîțu e ”de nivelul unei cozi de mătură”, în timp ce președintele Klaus Iohannis e o nulitate lipsită de legitimitate, având în vedere că a fost ales cu un procent insignifiant de voturi, explică scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe pagina de Facebook a domniei sale. 

Podul.ro vă prezintă concluziile lui Cristian Bădiliță: 

”Autoritate și bulibășeală. Autoritatea provine din competență și moralitate. Nimeni nu respectă cu adevărat un mafiot, un haplea sau un gigolo, chiar dacă aceștia ajung la conducere în urma unui scrutin electoral. Democrația nu impune valori, impune convenții. Puterea nu înseamnă autoritate. Autoritatea se impune de la sine. Puterea se manifestă prin constrîngere. Oamenii liberi și maturi respectă autoritatea naturală, detestă purterea impusă. 

Rusia, una dintre cele mai fertile tradiții ale lumii, a ajuns de rîsul planetei sub acest Putin de doi bani care umilește, sufocă genii și minți strălucite. 

România e condusă de nulități impuse nedemocratic (peste 60% NU AU VOTAT). De aceea nimeni nu le respectă, de aceea totul e haos și bulibășeală. Pentru ce să respecți un președinte de republică nelegitimă, ales cu 20% voturi, sau un prim-ministru de nivelul unei cozi de mătură?

Acum există numai doi stăpîni autoritari în România: lehamitea și covidul”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.