Tensiunile din PNL ating apogeul! Florin Cîțu îl amenință pe Ludovic Orban cu excluderea


Tensiunile din PNL ating apogeul! Florin Cîțu îl amenință pe Ludovic Orban cu excluderea

Profesorul Ștefan Vlaston, editorialist la siteul Adevărul, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că Florin Cîțu l-ar amenința pe Ludovic Orban, președintele PNL, cu excluderea din partid. Informația nu pare un simplu zvon, ea apărând, la câteva minute, și într-una din postările sociologului și scriitorului Sebastian Lăzăroiu. TeamCîțu îl amenință pe bietul Frodo cu excluderea din partid”, scrie Lăzăroiu, făcând referire la una din declarațiile recente mai plastice ale lui Ludovic Orban.

„M-am gândit foarte mult, dacă să mai candidez la preşedinţia PNL. Sunt, totuşi, la o vârstă, după 30 de ani de carieră, în care credeţi-mă, am dat totul pentru PNL şi de multe ori nu am primit nici măcar un mulţumesc. Plus că viaţă personală, familie, preocupări, le-am uitat de mult. Sunt aşa cum era Frodo (personaj central din filmul Stăpânul Inelelor - n.r.) în drum spre munte când uitase Shire-ul (comitatul hobbiților, Pământul de mijloc) cum e. M-am gândit foarte mult şi am decis să candidez dintr-un motiv foarte serios, nu am văzut soluţie, o soluţie de care eu să fiu eu convins că e o soluţie bună pentru PNL”, a declarat Orban, în urmă cu câteva zile, la Brașov.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Orban spulberă guvernul Cîțu. Președintele PNL a identificat o decizie a CCR din 2010 care ajută decisiv moțiunea USR PLUS și AUR

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.