Activistul Valeriu Nicolae șterge pe jos cu „impostorul” Alfred Simonis, liderul deputaților PSD. „Are niște discursuri tâmpite, agresive și agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv”


Activistul Valeriu Nicolae șterge pe jos cu „impostorul” Alfred Simonis, liderul deputaților PSD. „Are niște discursuri tâmpite, agresive și agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv”

Liderul deputaţilor PSD, dubiosul Alfred Simonis, a acuzat USR PLUS de lipsă de bun simț, invocând faptul că miniștrii alianței nu și-au dat demisia din guvernul pe care vor să-l dea jos și opinând că reprezentanții acesteia „nu au nici voturile, nici priceperea şi nici legitimitatea să depună şi să treacă o moţiune”.  

„Tot Guvernul trebuie să plece! Alianţa USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea şi nici legitimitatea să depună şi să treacă o moţiune. USR nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleaşi funcţii şi să facă aceleaşi nenorociri ca şi până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înţeles că sunt folosiţi în toată această mascaradă. Noi spunem că premierul Cîţu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă şi USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul şi sărăcia în care au aruncat ţara. De aceea, credem că moţiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toţi. Avem şi voturile şi căderea de a dărâma Guvernul! Toţi sunt vinovaţi, nu doar Cîţu aşa cum fals spune USR care încearcă să ne proastească pe toţi că nici n-au fost pe la guverare în ultimul an. NU! Toţi trebuie să plecaţi. Urgent. Acum!”, a scris Simonis pe Facebook, sâmbătă. 

O reacția dură la acuzațiile lui Simonis a venit din partea activistului civic Valeriu Nicolae, care, deși a fost secretar de stat în guvernul Cioloș, a criticat adesea fără menajamente și USR PLUS. 

Valeriu Nicolae a taxat, într-o postare, parcursul profesional și politic al lui Simonis, absolvent de Drept la una din cele mai slabe și controversate universități private din țară - Universitatea Tibiscus care se află în categoria E (ultima, din cele cinci) la disciplina Drept în „Ierarhizarea programelor de studii din universități”, realizată de Ministerul Educației.   

„Simonis, da, impostorul ăla de e șeful PSD în parlament este revoltat, tati! S-a umflat orzul în el și s-a trezit duhnind de bun simț și oripilat de "nenorocirile" făcute de guvern.  

Simonis este evident un geniu. Termină un liceu sportiv și imediat se apucă de treabă la cea de-a doua cea mai nenorocită facultate pe bani de drept din România, după facultatea legionarului Drăgan pe care a terminat-o și ministrul liberal Vela. 

Are o afacere foarte dubioasă în perioada facultății la o firmă socialistă cu profit de 500 de EUR și angajați zero. Îi curge PSD-ul prin vene și devine consilier municipal și firesc, în același timp și Director Executiv la Aeroportul Internațional Timișoara căci un liceu sportiv, o facultate de tot râsul, o firmă fără angajați și vârsta de 27 de ani sunt exact de ce are nevoie o funcție de conducere în aviația țărișoarei. Oricum în CV apare că e Director de la 21 de ani. Un Mozart al PSD-ismului autohton. Următorul pas este firesc Director la firma de înțreținere a celei mai curate și profesioniste și necăpușate și necontrolate de securiști, Transelectrica. Se ocupă de rețele. Electrice, cică. 

Mai pe scurt. Un geniu de la liceul sportiv face o absolută batjocură de facultate în timp ce pretinde că este director la o firmă care nu angajează pe nimeni și are profit de 500 de EUR și ajunge să fie Director în domeniul aeronautic la 27 de ani cu zero experiență iar după numai trei ani devine și mai Director la o firmă de întreținere a echipamentelor electrice tot cu zero experiențâ în domeniu, timp în care face tot ceea ce e necesar și ajunge și deputat la 31 de ani. Acum este liderul PSD în Parlament la al doilea mandat. A fost unul dintre principalii susținători ai legilor împotriva combaterii corupției. 

Desigur nu a ratat Colegiul lui Oprea/Cumpănașu că doar e boss. 

CV-ul domniei sale duhnește a impostură. Are niște discursuri tâmpite, agresive și agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv. 

#PSDemafie”, arată Valeriu Nicolae într-o postare pe pagina sa de Facebook.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.