VIDEO. Primarul Popescu Piedone, limbaj suburban la adresa unui membru USR PLUS care l-a criticat: „Măi tulburatule” / „LOAZĂ ce ești” / „Piedone își face treaba, golănașule!”


VIDEO. Primarul Popescu Piedone, limbaj suburban la adresa unui membru USR PLUS care l-a criticat: „Măi tulburatule” / „LOAZĂ ce ești” / „Piedone își face treaba, golănașule!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, folosește un limbaj suburban într-o postare publică de pe pagina sa oficială de Facebook în care îi răspunde lui Alexandru Dimitriu, membru USR PLUS, care critica, într-un video, uscăciunea care a cuprins spațiile verzi din sectorul administrat de inculpatul și condamnatul în primă instanță în dosarul Colectiv la opt ani și jumătate de închisoare.  

„Turbatule”, „măruntule”, „mincinosule”, „loază”, „golănașule” sunt doar câteva din invectivele folosite de Piedone în postarea în care îi răspunde criticului că spațiile verzi uscate de caniculă la care se referea acesta sunt, de fapt, administrate de Primăria Generală.  

„Nu-i așa că în Sectorul 5 este bine? Nu e așa că în Sectorul 5 putem să fim mulțumiți de spațiul verde? Așa încearcă Penalodone să ne explice în filmulețele lui care sunt trucate care sunt făcute exclusiv pentru a vă impresiona și pentru a vă minți. Aceasta este realitatea spațiului verde care nu mai este verde din Sectorul 5”, spune Dimitriu într-un film de două minute.  

Redăm răspunsul lui Piedone (care s-a și filmat pe liniile de tramvai cu gazon marca Daniel Florea, fostul primar pesedist al sectorului, probabil singurul spațiu verde din sector dacă alt loc mai bun care să-i ilustreze hărnicia nu a găsit - VIDEO la finalul textului): 

„Un anonim a dat o talpă prin iarba primăriei mari! Și iarba uscată... că iarba, deh. I-a sucit neuronul singuratic, i-a inflamat integrama din encefal și l-a pișcat pe omuleț...  

Păi... măi tulburatule, măi! Că ți-aș zice măcar prenumele, zău, dar habar n-am de unde ai răsărit!  

Arunci lături pe mine și pe Primăria Sectorului 5, măi anonimule? 

Dar unde suntem mă’? În troc? În pădure? La capătul lumii? În jungla?  

Păi... ai habar pe ce iarbă te-ai filmat, măi tulburatule

Ai impresia ca n-aș fi făcut RAI lângă Catedrala Neamului, inteligentule? 

Ai impresia că pe 13 Septembrie, spre bravii Pompieri, ori pe Panduri, până spre Academia Militară... nu făceam grădină???  

Făceam, măruntule! Făceam, mincinosule! Făceam anonimule!  

Dar... N-AM VOIE!!! CĂ TERENUL PE CARE TE POZEZI ESTE ÎN INTERIORUL SECTORULUI 5, ÎNSĂ ÎL ADMINISTREAZĂ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI! 

Ai înțeles, LOAZĂ ce ești??? 

Piedone își face treaba, golănașule! Ai tras lozul necâștigător... Deh! Ești chipeș! Sigur vei avea noroc în fericire! (Glumesc Nu vei avea, desigur!)  

Așa că... recomandare: MAI FILMEAZĂ-TE O DATĂ ȘI CEARTĂ-TE CU NICUȘOR! 

PS: TE INVIT LA O TURĂ PRIN SECTORUL 5, GOLĂNAȘULE, CA SĂ VEZI CUM ARATĂ IARBA DE AUGUST LA 40 DE GRADE! ( Celsius, stai chill) 

Și... încă un PS, măi loază: Dacă accepți invitația, vino cu propria cafea că nu pupi nimic din sector! 

Așa să-ți ajute Dumnezeu! (Dacă știi cine este!!!)”


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.