VIDEO. Circ la o cârciumă din centrul capitalei unde Dan Barna ieșise cu soția. Oana Lovin a înjurat mai mulți clienți care au luat-o peste picior


VIDEO. Circ la o cârciumă din centrul capitalei unde Dan Barna ieșise cu soția. Oana Lovin a înjurat mai mulți clienți care au luat-o peste picior

Videochatista Oana Lovin, care practică și protestul anti-coaliție în timpul liber, a ieșit, sâmbătă, în caniculă, pentru a-i provoca o indigestie severă liderului USR Dan Barna, care lua masa într-o cârciumă cunoscută din centrul capitalei, alături de soția însărcinată. Cel mai probabil, Lovin a aflat de la cineva din interiorul localului că Barna se află acolo, posibil chiar de la proprietar, un critic constant al USR PLUS, după cum rezultă din postările de pe pagina personală de Facebook (detalii mai jos). 

„Este restaurantul meu preferat...(…) Chiar nu știu ce caută...haideți, domnul Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă”, a spus Lovin înainte de a intra pe terasa unde se afla Barna.  

„Bună ziua, domnu Barna, s-aveți poftă! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsă isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore, fără apă, fără mâncare, în căldură, este o falsă isterie? De ce spune Comisia Europeană că ați umflat bugetul pe digitalizare în PNRR? Minte CE? Că pe mine nu mă crede lumea, dar pe dvs...ce ziceți? De ce vreți să închideți SIIJ? S-o scăpați pe dna Clotilde de dosar? Ce ați căutat în secția de votare? Ați fost acolo ilegal. De ce ați fost acolo? Dacă făcea asta un pesedist ce părere aveați? Nu vorbiți, domnule Barna? Parcă erați transparenți...vorbeați cu oamenii. De ce nu vorbiți?!”, i-a strigat Lovin lui Barna. Liderul USR nu a răspuns. După câteva minute, videochatista a renunțat și a ieșit din curtea restaurantului. La ieșire, mai mulți clienți au izbucnit în râs și au comentat prezența acesteia: „aoleu, cine era, mânca-ți-aș gura ta”, Lovin simțind să le răspundă cu înjurături. „Mânca-i-ai lu mă-ta/ Mă-ta are educație”, a vociferat protestatara PSD. (video mai jos, de la min. 17 aproximativ)

„Unde vă prindem vă hăituim că ne-ați hăituit și voi, și țara asta...”, a mai spus protestatara videochatistă în liveul postat pe una din paginile sale de Facebook.  

Jurnalistul Ovidiu Albu de la Aktual24 a comentat incidentul pe pagina sa de Facebook, precizând și al cui este localul unde s-a petrecut hărțuirea: "Am mers de cateva ori la carciuma "La Copac" din Bucuresti pana am aflat cui apartine. Dan Barna nu a stiut cui apartine si s-a dus cu sotia insarcinata sa ia masa sambata in oras. In foarte scurt timp s-a trezit cu Oana Lovin care a inceput sa-i scuipe mascari langa masa. Oana Lovin nu a ajuns intamplator asa repede acolo pentru ca localul este detinut de fostul secretar general al PRU, Horatiu Serb. PRU a fost partidul lui Sebastian Ghita, patriotul fugit in Serbia care detine si televiziunea aia unde scuipa Oana Lovin si Codruta Cerva. Am scris asta ca sa stii ce poti pati pe "La Copac", risti sa-ti cada tot felul de scuipati in mancare si sa te vezi si pe la Romania TV”.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.