PSD contraatacă la Sectorul 1. Social-democrații anunță public că vor ataca în instanță „starea de alertă”


PSD contraatacă la Sectorul 1. Social-democrații anunță public că vor ataca în instanță „starea de alertă”

Partidul Social Democrat Sector 1 precizează că va ataca în instanță starea de alertă declarată de către Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului, solicitând suspendarea acesteia pe motiv că „nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand”. Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a fostului deputat social-democrat Petre Florin Manole, președinte interimar al PSD Sector 1.

„Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

În plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?

Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente.  

Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă!”, precizează Manole într-un comunicat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.