Codrin Ștefănescu reclamă că „Statul paralel” îi ruinează sănătatea lui Liviu Dragnea. „A fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră un RMN” / „Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor”


Codrin Ștefănescu reclamă că „Statul paralel” îi ruinează sănătatea lui Liviu Dragnea. „A fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră un RMN” / „Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și unul din ultimii fideli ai fostului lider social-democrat Liviu Dragnea, a anunțat pe pagina sa de Facebook că acesta din urmă a fost convocat la DNA – luni, 26 iulie, ora 13.00, în dosarul Tel Drum – exact la ora la care avea programate o serie de investigații medicale.  

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde! V-am anunţat ca să ştiţi cu toţii ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook.   

„Citația a fost lansată încă de joi, când Liviu Dragnea nu ieșise încă pe poarta penitenciarului. Am fost sunată de la DNA și mi s-a spus că trebuie neapărat să se prezinte la DNA, să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”, a afirmat avocata Flavia Teodosiu pentru Libertatea.  
 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.