Rareș Bogdan combate zvonurile precizând că e armonie deplină în #echipacastigatoare. Eurodeputatul publică și câteva imagini alături de premier pentru a înlătura speculațiile malițioase ale rău-voitorilor


Rareș Bogdan combate zvonurile precizând că e armonie deplină în #echipacastigatoare. Eurodeputatul publică și câteva imagini alături de premier pentru a înlătura speculațiile malițioase ale rău-voitorilor

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim vicepreședinte al PNL și susținător declarat al lui Florin Cîțu la președinția partidului, publică un „buchet” de imagini în care apare alături de premier, precizând că nu sunt loc de speculații, relațiile sale cu acesta nefiind tensionate cum s-a vehiculat pe surse, ba dimpotrivă. Postările anterioare au dispărut din cauza unei probleme la pagina de Facebook, dar apropierea și armonia cu premierul puteau fi verificate de oricine pe contul de Instagram rămas intact în această perioadă, mai spune Rareș Bogdan.  

„Ca să anulăm orice speculație, încă de la primele ore ale dimineții. O problema la pagina mea de Facebook s-a transformat în știre cu interpretări nedorite. Oricum pe contul de Instagram sunt câteva zeci de imagini asemănătoare, însă nu lăsam loc speculațiilor. #echipacastigatoare Am ales sa reacționez rapid, deoarece am văzut ce și cum s-a putut interpreta, din superficialitatea unora, sau neatenția altora, o biata gluma făcută pe scena de la Zalău. O gluma anunțat și expusă ca atare a dus la o prezumtivă dorința a mea de a modifica structura Guvernului României. Doamneeeeee, mare e Gradina ta, Doamne...... Superficialitatea naște ...stiri false. Noi sa fim sănătoși, sa aveți o zi excelenta. Numai bine!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa oficială de Facebook.  

"Am avut o problemă cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările până în 24 Mai. Voi încerca să le recuperez și să le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor", scrisese eurodeputatul pe Facebook, miercuri seară, comentariu interpretat în social media ca un semn de tensiune cu #echipacastigatoare, după ce în spațiul public a apărut un document, cu antetul guvernului, despre strategia de campania a echipei lui Florin Cîțu, situație comparată de mulți analiști politici cu cea care a dus la condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea în speța angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

CITEȘTE ȘI: Documentul care îl pune pe Cîțu în situația lui Dragnea. Jurnalistă: "Premierul însuși nu știe dacă a comis o infracțiune sau nu"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.