VIDEO. Scandal uriaș între un liberal și controversata doctoriță Monica Pop „Ăsta e talentul dvs managerial: ați furat de nu mai știți de dvs. Sunteți o mincinoasă! Eu știu pentru că vă verificam bugetele”


VIDEO. Scandal uriaș între un liberal și controversata doctoriță Monica Pop „Ăsta e talentul dvs managerial: ați furat de nu mai știți de dvs. Sunteți o  mincinoasă! Eu știu pentru că vă verificam bugetele”

O dezbatere relativ civilizată despre felul în care este finanțat sistemul sanitar de stat, inclusiv despre câți bani merg în privat pentru diverse servicii medicale, s-a transformat, luni seară, la Realitatea PLUS, într-un scandal cu țipete și acuzații după intervenția telefonică a controversatei doctorițe Monica Pop, până în 2018 managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București. 

După ce Pop l-a acuzat că habar nu are ce vorbește, liberalul Tănase Stamule, fost consilier de stat al ex-premierului Ludovic Orban, s-a dezlănțuit acuzând-o pe doctoriță că a furat de nu mai știe de ea în vremea în care era manager de spital.  

Monica Pop: „De ce invitați oameni care habar nu au de ceea ce vorbesc?...habar nu au!  

Tănase Stamule: (…) „Dvs apăreți la televizor, o pensionară de succes, aruncați tot felul de povești în spațiul public și nu mai aveți nicio legătură cu sistemul. Dvs sunteți la pensie. Și sincer nu înțeleg ce mai căutați la tv. Ce reprezentați dvs?!” 

Monica Pop: „Habar nu aveți despre ce vorbiți” 

Tănase Stamule: „Dvs dezinformați și manipulați...că știe toată lumea ce ați făcut la spitalul de ochi. Să știți că eu am fost consilier (local la Primăria sector 1, n.red) când a venit DNA-ul la dvs la spital și știu exact ce a fost și ce ați făcut la spital. Mi s-a recomandat să nu intru la dvs în CA (Consiliul de Administrație) pentru că era DNA-ul peste tot acolo. Ăsta e talentul dvs managerial: ați furat de nu mai știți de dvs! Vă spun eu că știu. Eram consilier local la Sectorul 1 când toată lumea fugea de spitalul de ochi...".

Monica Pop: „Nu vă e rușine să spuneți așa ceva?! De aia au dat că nu există fapta?!” 

Tănase Stamule: „De aia ați plecat de acolo și știți foarte bine ce făceați acolo...” 

Monica Pop: „N-am plecat de acolo deloc. Sunt acolo și acum...” (…) Domnule Stamule, nu vă e rușine?! Sunteți un impostor! Sunteți un impostor...''

Tănase Stamule: „Nu, dvs sunteți o mincinoasă la TV și nu spuneți exact ce ați făcut la spitalul de ochi. Fugea toată lumea de spitalul ăla, nimeni nu dorea să intre în conducere! Eu știu pentru că vă verificam bugetele...” 

Vedeți video mai jos de la minutul 4.15 (despre Tănase Stamule, mai multe detalii găsiți AICI):


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.