Îngrozit că va fi obligat de Bruxelles să rămână însărcinat, un primar PSD din Vaslui îi scrie o epistolă disperată unui lider USR PLUS: Nietzsche, raportul Matic, „desființarea familiei”, guvernul canadian, „bărbații care vor naște” și Parlamentul European vor atrage mânia Creatorului


Îngrozit că va fi obligat de Bruxelles să rămână însărcinat, un primar PSD din Vaslui îi scrie o epistolă disperată unui lider USR PLUS: Nietzsche, raportul Matic, „desființarea familiei”, guvernul canadian, „bărbații care vor naște” și Parlamentul European vor atrage mânia Creatorului

Liberalii Beni Oni Ardelean, Pavel Popescu sau Diana Șoșoacă, senatoarea urlătoare ex-AUR, au fost efectiv umiliți pe partea de fantezie, spaime și halucinații vehiculate în spațiul public, în ceea ce privește mult discutatul raport Matic (detalii AICI), de un primar PSD din Vaslui. 

Astfel, Ciprian Robert Tamaș, edil în comuna Șuletea, a conceput o scrisoare deschisă adresată lui Mihai Botez, deputat și lider al USR PLUS Vaslui, în care îi atrage atenția că filosoful german Nietzsche, raportul Matic, guvernul canadian, „desființarea familiei tradiționale”, protejarea „bărbaților care vor naște” și neomarxismul Parlamentului European (care „nu întâmplător” ar „imita” Turnul Babel – construcție pomenită în capitolul 11 din Geneză, Vechiul Testament, dar a cărui existență reală nu a putut fi demonstrată vreodată) determină o adevărată „cutremurare” a naturii „care se întoarce împotriva celor ce distorsionează legile divine atentând la statutul de om".  

Ciprian Robert Tamas:  

„În atenția noului președinte al USR-PLUS Vaslui, Mihai Botez

Stimate domnule Deputat, 

Aș vrea să transmiteți celor doi lideri ai dumneavoastră, Dan Barna de la București - și Dacian Cioloș, de la Bruxelles, gândurile noastre curate și sincere, ale celor mulți, dar în același timp, disperate!! 

Să nu priviți aceste rânduri ca pe o contră politică, e vorba doar de o logică elementară și de legile naturale ale firii. Morala și Etica când se armonizează, societatea este sănătoasă și perfect funcțională. Însă, atunci când spunem odată cu Nietzsche "Gott ist tot" ("Dumnezeu este mort") și îl punem pe un piedestal absolut pe autorul versetelor satanice (Marx) odată augmentarea școlii de la Frankfurt și înlocuirea deja întunecatului Georg Lukacs (fondatorul școlii neomarxiste și comisar pentru cultură în guvernul Bela Kun, inițiatorul promovării instituționale a concepțiilor hedoniste și freudiene a neomarxismului, iubire liberă, desființarea familiei tradiționale, relațiile homosexuale și eliminarea religiei din educație -1919) cu noii apostoli ai haosului mundan, globalismul actual nu duce la "o turmă și un Păstor", ci la un lagăr de concentrare comun pentru toate națiunile. Inițial aceste derapaje sociale țin de hilar, le recunoști sorgintea psihiatrică patologică de genul disonanței cognitive. Ulterior, când vezi că un întreg Parlament și guvern canadian adoptă o lege în care li se permite "oamenilor" să întrețină acte sexuale cu animale cu condiția "să nu le provoace dureri in urma cărora să țipe", nu te mai miri de legea Parlamentului European (clădirea care îl găzduiește imită nu întâmplător Turnul Babel) prin care sunt protejați bărbații care vor naște și legea prin care educația sexuală LGBTQ...etc devine obligatorie la minori. Apoi nici nu trebuie să te mai mire că natura însăși se cutremură și se întoarce împotriva celor ce distorsionează legile divine atentând la statutul de "om" prin denaturarea genomului uman. (Raportul Matic din 23 iunie-după numele inițiatorului europarlamentar croat Pendrag Matici) Tot ce ni se întâmplă la nivel mondial climatic și geoseismic sunt doar avertismente ale Creatorului, indiferent cât ne-ar place să credem filmele SF cu HAARP și SURA. Pentru că nenorocirile nu se petrec doar într-o parte a zonelor geostrategice, ci în toată lumea și mai intens cu precădere în țările unde stricăciunea e mai evidentă. 

Nu putem să continuăm pe această cale, care este una a dezastrului. Cine nu vede și nu-și dă seama de fariseismul celor de la USR-PLUS, de cacealmaua lor trădătoare, de vânzare de țară în schimbul satisfacerii propriilor interese cât se poate de mercantile, este fie manipulat, fie de aceeași teapă. Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor, așa-zișii salvatori ai României sunt în realitate o formă deghizată de pierdere totală a identității naționale și spirituale, de aservire altor interese decât celor autohtone. 

Semnează, un umil primar de țară!”. 

Răspunsul deputatului Mihai Botez: Primarul comunei Șuletea mă roagă să transmit disperarea sa la București. 

O postare ”complexă” în care își fac loc Nietzsche, Marx, Bela Kun, disonanța cognitivă, sexul cu animale, guvernul canadian, LGBTQ și bărbații care nasc, e folosită de domnul Ciprian Robert Tamas ca platformă pentru a transmite în final discursul-lozincă a învinșilor de stânga și anume că USR PLUS e un partid neo-marxist, globalist, etc 

De fapt disperarea domului Tamaș, un traseist performant, e dată de faptul că și ALDE și PSD și PNL îl consideră un personaj toxic... și singura lui variantă a rămas AUR, partid a cărui bunăvoință încearcă să o câștige prin atacuri și discurs semidoct. 

De fapt disperarea domnului Tamaș vine din faptul că abia a descoperit Wikipedia și că nu înțelege de ce se scrie cu W și nu cu U. 

Domnule primar înțeleg că sunteți disperat. Dar nu pot să transmit asta pentru dvs. Stați însă fără grijă, e vizibil!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.