"Tăiați pensiile speciale!". Încep protestele împotriva coaliției PNL-USRPLUS-UDMR


"Tăiați pensiile speciale!". Încep protestele împotriva coaliției PNL-USRPLUS-UDMR

Organizațiile civice Declic și Corupția Ucide au anunțat pe Facebook că vor protesta vineri, 25 iunie, de la ora 19, În Piața Victoriei din București, față de actuala guvernare. Protestatarii solicită coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să elimine pensiile speciale. 

Redăm comunicatul organizațiilor civice: 

"📣Hai și tu la cea mai mare coregrafie a verii, să le transmitem împreună politicienilor: ”Tăiați pensiile speciale!”

🔥 Așa o să arate, din satelit, coregrafia pe care o plănuim pentru vineri, 25 iunie, de la ora 19.00.

Avem nevoie de zeci de oameni ca tine, care să țină mesajul scris pe pancarte uriașe, de 30 de metri lungime. Înscrie-te la eveniment și adu-ți cu tine prietenii!

Vom umple Piața Victoriei, dar vom avea grijă să păstrăm distanța regulamentară. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mesajul nostru se va vedea mai bine.

Fiecare dintre noi va ține o parte din mesaj și vom realiza o coregrafie împreună. (AICI vă puteți înscrie pentru a participa la coregrafie. Țineți cont că trebuie să fiți disponibili pentru o discuție online luni, 21 iunie, de la ora 19:30, pentru a împărți rolurile la coregrafie)

🤔 De ce facem asta? Ca să le cerem guvernanților să treacă la treabă și să facă un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale, pe care să îl trimită la Parlament până la vacanță! Să elimine măcar pensiile pentru care CCR a dat undă verde, va fi un prim pas spre normalitate.

👉 Te așteptăm vineri, 25 iunie, în Piața Victoriei, să le spunem guvernanților ”Tăiați pensiile speciale!”

✍️ Acțiunea face parte din campania ”Eliminați pensiile speciale!”. Dacă nu ai semnat petiția, o poți face AICI!

🗓️ Când? Vineri, 25 iunie, 🕚 ora 19.00

📍 Unde? În Piața Victoriei

✊ Ce facem? Ne organizăm și ridicăm o pânză uriașă cu mesajul ”Tăiați pensiile speciale!”

😷 🚫 🧑‍🤝‍🧑 Vom păstra distanțare socială și vom respecta normele în vigoare pentru prevenirea efectelor pandemiei".

Sursa foto 2: Epoch Times România

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.