Alina Gorghiu îi răspunde lui Dîncu: "Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD!"


Alina Gorghiu îi răspunde lui Dîncu: "Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD!"

Fosta președintă a PNL, senatoarea Alina Gorghiu, a declarat joi, 10 iunie, că formațiunea politică din care face parte exclude orice colaborare guvernamentală cu PSD. 

"Am citit declarația domnului Vasile Dâncu de la Europa Liberă și cred că e necesară o clarificare: EXCLUDEM ORICE COLABORARE LA GUVERNARE CU PSD. Explicația pe scurt:  

✔În Parlamentul României există deja o majoritate sănătoasă, de dreapta, stabilă, în jurul PNL și votată de români.  

✔PNL a desemnat în forurile statutare un prim-ministru liberal care a lansat un plan pentru reformele blocate până acum chiar de PSD!  

✔Premierul Cîțu a prezentat proiectul politic PNL2024 care prevede o continuitate a guvernării de dreapta, pe baza valorilor liberale, FĂRĂ PSD, pentru următorii 8 ani.  

✔Acest proiect politic va fi prezentat Congresului PNL.

✔România are nevoie de acești 8 ani de liberalism – ca să aducă politici liberale în economie, să facă investiții și să schimbe mentalitățile. Din 25 septembrie, construim România liberală!  

#RomaniiTrebuieSaStie", a scris Gorghiu pe Facebook. 

CITIȚI ȘI: Un nou USL. Dîncu: "Nu excludem o guvernare cu PNL / Am văzut un sondaj în care susținătorii noștri îl susțin mai degrabă pe Ludovic Orban decât pe Cîțu"

Declarația Alinei Gorghiu a venit în contextul în care președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a precizat într-un interviu acordat publicației Europa Liberă că nu exclude apariția unui USL 2.0 care să preia guvernarea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.