Sclavii dodoniști care batjocoresc Diaspora au cetățenie română. Lebedinschi și frații săi rusofili. RUȘINE acestor specimene fără scrupule și coloană vertebrală


Sclavii dodoniști care batjocoresc Diaspora au cetățenie română. Lebedinschi și frații săi rusofili. RUȘINE acestor specimene fără scrupule și coloană vertebrală

În doar câteva tușe bine trase, lidera PUN Ana Guțu schițează, pe Facebook, adevăratul profil al socialistului rusofil Maxim Lebedinschi, personajul care s-a opus, în sinecura CEC, sporirii numărului de secții de vot în Diaspora. 

”Faceți cunoștință: Maxim Lebedinschi, cetățean al României (că și cei doi frați ai săi – unul deputat PSRM, altul șef al Centrului pentru protecția datelor cu caracter personal), tipul e cu pașaport european în buzunar (nu la inimă). Este cerberul lui Dodon la CEC, trimis acolo pentru a bloca dreptul la vot al cetățenilor Republicii Moldova din diaspora occidentală. 

Tot el a fost reprezentantul ex-președintelui Dodon în instanțe în dosarul retragerii cetățeniei RM lui Traian Băsescu. Să amintim aici – Traian Băsescu a fost președintele României în două mandate, care a fondat Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Oare cum au rostit frații Lebedinschi jurământul de credință față de România? Dar imnul României cum l-au intonat? Rușine acestor specimene fără scrupule și fără coloană vertebrală!”, scrie Ana Guțu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.