Crimă împotriva poporului: Guvernul aservit lui Dodon sabotează ratificarea acordului de Grant în valoare de 90 milioane dolari oferit R.Moldova de SUA. Acuzațiile Anei Guțu


Crimă împotriva poporului: Guvernul aservit lui Dodon sabotează ratificarea acordului de Grant în valoare de 90 milioane dolari oferit R.Moldova de SUA. Acuzațiile Anei Guțu

Vicepreședinta Partidului Unității Naționale (PUN)Ana Guțu, atrage atenția că guvernul aservit lui Dodon boicotează și tergiversează ratificarea acordului de Grant în valoare de 90 milioane de dolari oferit R.Moldova de SUA, acest sabotaj reprezentând o adevărată crimă împotriva poporului. 

”Azi guvernul lui Dodon prin boicotarea ședinței guvernului (ieri prin nevotarea amendamentelor) a zădărnicit ratificarea acordului de Grant în valoare de 90 milioane dolari oferit de Statele Unite ale Americii Republicii Moldova. Acest sabotaj la nivel de stat constituie o adevărată crimă împotriva poporului! 

Irina Vlah, bașcana găgăuzilor, care tot merge la București și cerșește cu lacrimi de crocodil bani din România pentru proiectele infrastructurale din autonomie, care acceptă într-o veselie milioanele de euro venite din UE pentru locuitorii găgăuzi - mai este membru al guvernului ca și predecesorul său Furmuzal (actualmente refugiat nu în Rusia lui Putin cu care voia să-i unească pe găgăuzi, ci în Germania lui Merkel, unde se trăiește bine).

Statutul de membru al bașcanului autonomiei găgăuze în guvernul de la Chișinău a marcat actul guvernării de acțiuni de sabotaj constant. Cel mai mare act de sabotaj a fost organizarea referendumului anticonstituțional în autonomia găgăuză pentru unificarea cu Rusia”, scrie Ana Guțu, pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.