VIDEO. Ce vrăji a mai făcut Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru șefia TVR. Interviu cu impostoare, expertă în „dezlegări” și sondaje măsluite în favoarea liberalului care o susține


VIDEO. Ce vrăji a mai făcut Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru șefia TVR. Interviu cu impostoare, expertă în „dezlegări” și sondaje măsluite în favoarea liberalului care o susține

Biroul executiv al PNL a decis să o nominalizeze pe Ramona Săseanu, de la TVR Craiova, o apropiată a unui deputat liberal, pentru a prelua interimatul la şefia TVR, în condițiile în care Parlamentul urmează să voteze în cursul acestei săptămâni respingerea rapoartelor de activitate ale TVR și SRTV ceea ce echivalează cu demiterea conducerii celor două instituții. 

Liberalii au validat în ședința Biroului Executiv propunerea făcută de Ludovic Orban pentru interimatul la conducere TVR, în persoana Ramonei Săsescu. Aceasta a fost propusă lui Ludovic Orban de către deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea, scrie hotnews.ro. 

Ramona Săseanu lucrează în presă din 1995, când a debutat la un post de radio din Craiova. În 1998 s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor și realizatoare a unei emisiuni de sănătate. 

În campania electorală din 2020 a fost în centrul unui scandal după ce a publicat pe contul său de Facebook un sondaj atribuit IMAS care îl dădea pe liberalul Nicolae Giugea, candidat la primărie, cu șanse mari pentru câștigarea fotoliului de edil al Craiovei. IMAS a dezmințit însă sondajul, potrivit Gazetei de Dolj. Giugea a pierdut alegerile la mare distanță față de Lia Olguța Vasilescu. 

În 2015, ea a făcut în 2015 un interviu cu o Vrăjitoarea Elena cercetată mai apoi de poliție pentru înșelăciune. Interviul a fost difuzat pe TVR 3 și poate fi vizionat pe youtube pe o pagină intitulată „Vrăjitoare Europa”. 

Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova.  

„Televiziunea este o competiţie pentru mine, o provocare permanentă, o poveste frumoasă. Nu fac exerciţii de imaginaţie, întrebându-mă cum ar fi fost dacă aş fi făcut altceva sau ce o sa fie mai târziu. Pur şi simplu mă bucur că am această profesie şi încerc să ajut cât mai multe persoane prin ceea ce fac. Ecranul televizorului este cel care m-a adus în casa oamenilor şi mai târziu în sufletul lor”, declară Ramona Săseanu pe pagina oficială a TVR Craiova.

„În toată povestea asta cu Ramona Saseanu șefa la parazitul TVR, n-am văzut, frate, un coleg de-al ei din Studioul Teritorial Craiova care sa o susțină. Să spună că e buna, frumoasă, profesionistă și că merită sa fie numită în locul Doinei Gradea. Când o mai avea Craiova șansă istorica sa dea un om la București?!A dracu piele pe noi, oltenii!

În loc sa facă scut in jurul ei, "tevecistii" nu știu cum să-i pună piedică. Și apoi se plâng că montează știri în containere de 2 pe 2, fac emisiuni printre boscheți, iar noul studio arata mai rău decât vechiul”, a reacționat, pe Facebook, jurnalistul craiovean Baltaretu Florin.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.