Amanta lui Sorin Oprescu, umilită în instanță de asistenta pe care a chemat-o în judecată pentru dezvăluirile de pe Facebook. Mariana Luceanu: „Adevărul spus de mine a învins ticăloșia PSD-istă!”


Amanta lui Sorin Oprescu, umilită în instanță de asistenta pe care a chemat-o în judecată pentru dezvăluirile de pe Facebook. Mariana Luceanu: „Adevărul spus de mine a învins ticăloșia PSD-istă!”

Fostul manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Adriana Nica, cunoscută și pentru că are o relație amoroasă cu fostul primar al Capitalei, penalul Sorin Oprescu, a suferit o umilitoare înfrângerea în instanță în fața Marianei Luceanu, asistenta de la ATI pe care o șicanează deja de câțiva ani buni.  

Astfel, Judecătoria Sectorului 6 a respins acțiunea îndreptată de Nica împotriva asistentei medicale care dezvăluise într-o serie de postări pe Facebook ilegalitățile și neregulile din spitalul condus de Nica până în martie 2020 când a fost schimbată din funcție de ministrul Nelu Tătaru.  

„După o LUPTĂ asiduă timp de doi ani, cu nervi, bani cheltuiți, dar cu o avocată de nota 200 am câștigat procesul intentat mie pentru postările Facebook de colega de apartament a fostului primar al Bucureștiului puțin condamnat la 5 ani și 6 luni închisoare, Nica Adriana Elena ( NAE ) !!! Fără Gabriela Gyongy Mihut, un avocat de excepție, un OM de excepție astăzi n aș fi putut să scriu aici ceea ce scriu !!! ADEVĂRUL spus de mine pe Facebook A ÎNVINS ticăloșia PSD istă !!!”, a scris Mariana Luceanu pe pagina sa de Facebook. 

În urmă cu fix doi ani, Mariana Luceanu mai câștiga o bătălie cu camarila lui Oprescu de la SUUB, instanța hotărând că a fost concediată abuziv după ce a protestat alături de colegul său Daniel Simion față de condițiile din spital. (mai multe detalii AICI)

Reamintim că Mariana Luceanu și colegul său Daniel Simion, tot asistent medical, s-au aflat mai bine de două săptămâni în greva foamei,  în august 2018, invocând lipsa materialelor, condițiile improprii din punctul de vedere al curăţeniei în saloane atât pentru pacienţi, cât şi pentru personal; lipsa personalului mediu medical; neacordarea drepturilor salariale conform legislaţiei în vigoare, sporuri, vouchere de vacanţă. 

Pe 11 octombrie 2018, Natașei i s-a desfăcut contractul de muncă pentru „grave abateri disciplinare”. În realitate motivul fiind, de fapt, o absență de patru zile de la locul de muncă, timp în care s-a aflat în greva foamei, conducerea spitalului refuzând să-i acorde concediul de odihna legal pe care asistenta l-a invocat pentru a-și putea continua protestul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.