Anticipate în R. Moldova. Ioana Constantin: "Din curaj se naște șansa românilor de peste Prut să se desprindă de influențele toxice ale Moscovei"


Anticipate în R. Moldova. Ioana Constantin: "Din curaj se naște șansa românilor de peste Prut să se desprindă de influențele toxice ale Moscovei"

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat miercuri, 28 aprilie, decretul privind dizolvarea Parlamentului și a anunțat data alegerilor parlamentare anticipate, mai precis 11 iulie 2021. 

MAI MULTE DETALII: DOCUMENT Dodon și Șor, în perfuzii. Maia Sandu a anunțat marea VICTORIE: când se vor desfășura alegerile parlamentare anticipate

În acest context, fostul secretar adjunct al PMP, Ioana Constantin, a precizat că românii de peste Prut au o șansă extraordinară de a se desprinde de influențele toxice ale Moscovei. 

"11 iulie - Alegeri Anticipate în R. Moldova

Maia Sandu tocmai a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului. Din curaj se naște șansa românilor de peste Prut să se desprindă de partidele pro-ruse și de influențele toxice ale Moscovei. Pentru libertate și prosperitate, drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană.  

Dodon și alte slugi ale Moscovei au demonstrat deja că nu au nicio loialitate față de cetățenii R. Moldova. Acum, puterea revine în mâna oamenilor care primesc o șansă extraordinară să își aleagă viitorul. E nevoie în Parlamentul din R. Moldova de forțe politice pro-europene, loiale cetățenilor și nu Moscovei", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.