ACUZAȚIILE profesorului Dragoș Paul Aligică: Prin propunerea lui Mircea Toma la CNA, USR PLUS îi scuipă pe toți românii care s-au luptat ca să țină în picioare integritatea și standardele jurnalismului. Cumpănașu nu era disponibil?!


ACUZAȚIILE profesorului Dragoș Paul Aligică: Prin propunerea lui Mircea Toma la CNA, USR PLUS îi scuipă pe toți românii care s-au luptat ca să țină în picioare integritatea și standardele jurnalismului. Cumpănașu nu era disponibil?!

Prin propunerea dubiosului Mircea Toma la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), USR PLUS scuipă pe toți oamenii care s-au străduit să țină standardele jurnalismului și integrității în picioare în mass-media ultimilor 30 de ani, avertizează profesorul Dragoș Paul Aligică, pe MeWe, întrebându-i pe ”oamenii noi” dacă Alexandru Cumpănașu nu era disponibil.

Având în vedere această nominalizare, liderii, activul și simpatizanții USR PLUS ar trebui să aibă măcat atât bun simț și să nu mai pună placa aia cu Șoșoacă și AUR, fiindcă adevăratele șoșoace sunt chiar nominalizate de ei în funcții remunerate cu bani publici. 

Podul.ro vă prezintă constatările profesorului Dragoș Paul Aligică: 

”Serios?! ‹Mircea Toma, propunerea USR Plus pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului›?! Dar de ce?! Cumpănașu nu a fost disponibil?! 

Am în lista asta oameni din conducerea acestui partid, ajunși la vârf, pe unii îi cunosc de ani buni, pe alții nu doar că îi știu dar am fost pe aceeași parte a baricadei în vremea în care omul lor actual era pe cealaltă parte și nu stătea degeaba acolo. 

(Profesorul Dragoș Paul Aligică)

Nu v-am zis niciodată nimic, nu v-am criticat public, nu v-am rugat nimic, nu v-am cerut nimic în toată vremea asta. Acum am o rugăminte însa: Să NU vă mai aud nici pe voi, nici pe sfătuitorii voștri vreodată iar că puneți placa aia cu Șoșoacă în sus, Șoșoacă în jos, AUR aia și aur asta. Măcar atât bun simț să aveți.

O mare dezamagire... Să vă fie rușine! Ați scuipat pe toți oamenii care s-au străduit să țină standardele jurnalismului și integrității în mass media în picioare în ultimii 30 de ani în România”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.