Divizia pensați și epilați din Poliția Română. Un agent de la Secția 23 nu a putut participa la o intervenție pentru că era la salonul de cosmetică


Divizia pensați și epilați din Poliția Română. Un agent de la Secția 23 nu a putut participa la o intervenție pentru că era la salonul de cosmetică

O anchetă internă a fost declanșată în cadrul Poliției Capitalei după ce un agent a fost indisponibil pentru o intervenție de urgență pentru că avea programare la pensat, la un salon de cosmetică. 

Potrivit DIgi24.ro, descoperirea a fost făcută de șefii lui atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit. Mai puțin agentul de poliție, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare. Cosmeticiana l-a dat însă de gol, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația. 

Jandarmul a întocmit un raport în care a explicat situația. Agentul de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui. Din informațiile Digi24, el ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară. 

Incidentul a avut loc la începutul acestui an. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.