EXCLUSIV. Cine este jurnalistul de la RTV care a primit locuință socială, într-una din cele mai bune zone ale Capitalei, înainte ca pesedistul Dan Tudorache să piardă mandatul de primar al Sectorului 1


EXCLUSIV. Cine este jurnalistul de la RTV care a primit locuință socială, într-una din cele mai bune zone ale Capitalei, înainte ca pesedistul Dan Tudorache să piardă mandatul de primar al Sectorului 1

Surse Podul au precizat că jurnalistul de la România TV care ar fi primit locuință socială de la Primăria Sectorului 1, cu câteva zile înainte de finalul mandatului fostului edil Dan Tudorache, așa cum scrie într-o postare publică chiar Clotilde Armand, actualul primar al S1, ar fi Rafaelo Varga. Angajatul RTV ar fi primit o locuință pe strada Munții Tatra, la cinci minute de Piața Victoriei, stradă pe care Primăria S1 are două blocuri în administrare, majoritatea apartamentelor fiind alocate „pilelor” din Primăria PSD, au mai precizat sursele Podul. 

Rafaelo Varga este adesea trimis pe teren pentru a promova protestele celor două mahalagioaice PSD Oana Lovin și Codruța Cerva, despre care se spune că ar avea legături financiare inclusiv cu fostul primar Tudorache, motiv pentru una din țintele lor predilecte este Clotilde Armand, pe care o acuză că ar fi fraudat alegerile locale și o hărțuiesc periodic atât la sediul primăriei, cât și la domiciliul personal. 

„Televiziunea unui celebru fugar și-a trimis iarăși vuvuzelele să filmeze și să transmită în direct din fața casei în care locuiesc cu familia mea. Din nou hărțuire, din nou intimidare.  Aceste practici de linșaj mediat și kompromat desprinse din manualele sovietice ar trebui pedepsite de Consiliul Național al Audiovizualului. Mai există această instituție?! 

De asemenea, voi înainta autorităților plângeri penale pentru hărțuire și violarea vieții private pentru toți cei care au impresia că sunt mai presus de lege și cred că mă intimidează cu aceste obiceiuri bolșevice.  

PS: Fostul edil al Secolului 1 a răsplătit un jurnalist de la această televiziune cu o locuință socială exact înainte să-și piardă mandatul. Fără să îndeplinească toate criteriile. Poate că acum se înțelege disperarea. Mai sunt și alți "beneficiari" de locuințe sociale care muncesc la cabinetul parlamentar al fostului primar și nu se încadrează în criteriile pentru acordarea acestor locuințe. Voi publica curând aceste nume și vom reglementa contractele pentru ca aceste situații să nu se mai întâmple niciodată”, a scris Armand, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.  

Videochatista Oana Lovin a reacționat într-o postare atacându-l pe Ionel Stoica, unul dintre cei mai buni jurnaliști pe justiție, retras recent din presă pentru a se alătura echipei de PR a primarului de la Sectorul 1:

„Doamna Clotilde Armand își pune angajații de la primărie să ne linșeze mediatic.  Dacă nu se face treabă în Sectorul 1, acum știți de ce, angajații, sclavii doamnei Clotilde, sunt ocupați cu denigrarea cetățenilor care își permit să o conteste pe madam Clotilde, hoața de voturi. 

Toată pagina pseudojurnalistului bugetar eșuat, plătit de primărie, este o propagandă împotriva celor care au semnalat fraudarea votului de la Sectorul 1 și bineînțeles elogii adusă celei care îl plătește, respectiv FăClotildei. 

Cam câtă credibilitate să aibă spusele lui? Câtă implicare, câtă pasiune față de FăClotilda din partea acestui trepăduș”.

VEZI ȘI: VIDEO. Protestatara Moscovei s-a întors în câmpul muncii și a trudit 20 de clipuri pentru videochat. Ea se declară însă oripilată de nudurile dintr-o expoziție „useristă” și anunță că vrea să meargă să le conteste personal

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.