VIDEO Diana Soșoacă și soțul, balamuc cu îmbrânceli în Parlament. O senatoare de la PNL i-a interzis urlătoarei să intre fără mască în sala de ședință


VIDEO Diana Soșoacă și soțul, balamuc cu îmbrânceli în Parlament. O senatoare de la PNL i-a interzis urlătoarei să intre fără mască în sala de ședință

Senatoarea urlătoare Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit, marți, cu senatoarea liberală Iulia Scântei la intrarea în sala în care avea loc o ședință a Comisiei Juridice. Iulia Scântei, președinta de ședință, a refuzat să-i permită accesul Dianei Șoșoacă pe motiv că nu are mască sanitară, ci un plastic care nu corespunde normelor sanitare în vigoare.  



"Arătaţi-mi în legea 55 articolul care spune cum trebuie să arate o mască. Spune că trebuie să acopere gura şi nasul. A mea acoperă gura şi nasul. Plus că eu am adeverinţă care mă exceptează de la purtatul măştii. Mă lăsaţi să intru sau nu?", a zbierat Șoșoacă. Scântei i-a trântit însă ușa în nas și a solicitat staff-ului de la Senat să nu-i permită accesul în sala de ședință. Doi bărbați s-au pus în dreptul ușii și au încercat să discute civilizat cu senatoarea recent exclusă din AUR.

Ajutată și de soțul Silvestru, care îi este și subaltern la cabinetul de avocatură, Șoșoacă a tras de ușă, s-a împins cu personalul angajat la Senat, a jignit și a apelat serviciul de urgență 112 unde a reclamat, țipând, că fost agresată de niște „haidamaci” din Parlament.  

La atenționarea jurnalistei de la Pro TV care i-a spus că și soțul i-a agresat pe cei de la Parlament, Șoșoacă s-a năpustit asupra acesteia:Soțul meu m-a apărat pe mine. Lăsați-mă cu Protvul dvs care a primit bani de la guvern ca să bage spaima în popor. Iar aveți o problemă cu soțul meu? Duceți-vă la o cafea cu el”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.