Lovitură pentru baronul sindical Rădoi. Ciucu anunță că se alătură ministrului Drulă în lupta cu mafia de la metrou


Lovitură pentru baronul sindical Rădoi. Ciucu anunță că se alătură ministrului Drulă în lupta cu mafia de la metrou

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public de la metrou, amplasamente deținute de baronul sindical Rădoi, a început miercuri dimineața la stația "Ștefan cel Mare".

VEDEȚI ȘI: VIDEO. A început demolarea chioșcurilor ilegale de la Metrou. Șase spații comerciale sunt dezmembrate în stația Ștefan cel Mare

Primarul PNL al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat miercuri, 7 aprilie, că susține lupta ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, cu baronul sindical Ion Rădoi. În acest sens, Ciucu a precizat că a început demersurile legale pentru a "elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit" de pe raza Sectorului 6. 

"Da, mizeria tranziției, simbolul prăduirii și ilegalităților anilor ’90,  statul în stat, reprezentat de “sindicate”-ul de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.  

Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens și lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalități) să începem vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare eliberarea stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 6. Poliția Locala și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și... să nu uităm de #colectiv.  

Felicitări ministrului Drulă pentru bărbăție!", a scris Ciucu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.