VIDEO. Diana Șoșoacă umblă cu un sac de morgă pe la proteste, pentru a le „arăta” oamenilor ce pățesc dacă ajung la spital. „Așa arată coșciugul unui om. E pus doar în chiloți. Femeile nici măcar sutien nu au”


VIDEO. Diana Șoșoacă umblă cu un sac de morgă pe la proteste, pentru a le „arăta” oamenilor ce pățesc dacă ajung la spital. „Așa arată coșciugul unui om. E pus doar în chiloți. Femeile nici măcar sutien nu au”

Momente halucinante, duminică seară, pe treptele Primăriei din Buzău, unde senatoarea Diana Șoșoacă le-a vorbit celor 30-35 de protestatari anti-restricții despre pericolul de moarte la care se expun oamenii care aleg să meargă în spital ca se să trateze de COVID-19, arătându-le și un sac de morgă, „noul coșciug” în care sunt înhumate ca niște „păgâni” „victimele” dictaturii medicale.  

„Cei care au ajuns în spital au fost intubați imediat, inclusiv unchiul meu. Nu am reușit să-l scap. M-am rugat de el să nu se ducă în spital și până la urmă aia a fost. Nici măcar eu n-am reușit să-l mai dezintubez”, a perorat Șoșoacă la Buzău în miez de noapte.  

„Este macabru ce-o să vă arăt. Este un sac în care se înmormântează oamenii. Așa au ajuns sicriele astăzi. Mi l-au dat oamenii, deși un preot mi-a zis nu-l ține că, Doamne ferește, îți atragi moartea”. Așa arată coșciugul unui om. În cele mai multe cazuri, este dezbrăcat. E pus doar în chiloți. Femeile nici măcar sutien nu au. Băgat într-un sac ca ăsta, se trage ăsta...îi mai pune încă unul, îl stropește cu tot felul de substanțe. Întâmplător, am asistat la deschiderea unui coșciug care conținea așa ceva, n-am să spun unde, treaba mea...vreau să spun că mirosul de substanțe nu are nicio legătură cu formolul. Eu am făcut Medicină legală, mama mea mă lua la autopsii de când aveam șase ani, deci sunt obișnuită cu formolul. (…) Nici dușmanii noștri nu merită să fie îngropați în așa ceva. Problema este alta, bun îl pui în doi saci, de ce trebuie să acoperi coșciugul ăla?! Ce iese din ăsta? De ce nu-l bagi în biserică? Este un atac la tot ce înseamnă tradiție, biserică, la tot ce înseamnă creștinism. Doamna Catanga așa a fost..N-a mai trecut pe acasă, n-a mai trecur pe la biserică, de parcă era o păgână. Și a fost aruncată direct în cimitir”, a mai spus senatoarea. 

Vedeți video de la minutul 30: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.