Comunista Andreea Moldovan, spulberată de un lider PNL: "De ce nu ne băgați cartele cu viză de la magazin?!"


Comunista Andreea Moldovan, spulberată de un lider PNL: "De ce nu ne băgați cartele cu viză de la magazin?!"

După ce a fost limitat într-un mod aberant timpul în care se pot face cumpărături, facilitându-se apariția de aglomerări și implicit răspândirea COVID-19, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, le-a transmis românilor să își reconsidere comportamentul pe care-l au în calitate de cumpărători. 

"Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (...) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor", a declarat Andreea Moldovan pentru Digi 24.

Derapajul comunistoid al secretarei de stat Andreea Moldovan a fost taxat chiar și de PNL. Adrian Moraru, consilier general al PNL și fost candidat la Primăria Sectorului 3, a criticat declarația Andreei Moldovan, spunând că nu ar fi de mirare să fie introduse și "cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă".

"Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeți la magazine și nu e bine câte drumuri faceți. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă țină evidența cât de des mergeți la magazin.  

De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS.

Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viața.

Pentru că, nu-i așa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm șamd.

De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă.

Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist.

Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor în magazinele închise la 18:00", a scris Adrian Moraru pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.