Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță oferă definiția TVR: ”O televiziune de doi bani, supusă partidului/partidelor de la înființare până azi, cu emisiuni cîrpite, jalnice (…) orice numai televiziune publică nu”


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță oferă definiția TVR: ”O televiziune de doi bani, supusă partidului/partidelor de la înființare până azi, cu emisiuni cîrpite, jalnice (…) orice numai televiziune publică nu”

Scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță oferă definiția Televiziunii Române, pe Facebook: ”O televiziune de doi bani, supusă partidului/partidelor de la înființare până azi, cu emisiuni cîrpite, jalnice, dar cu un logo mândru și dolofan (…) orice numai televiziune publică nu”.  

Vă prezentăm comentariile domnului Cristian Bădiliță: 

”Din cînd în cînd mă uit la TVR (1,2) pentru starea vremii și Memorialul durerii (altceva oricum nu ai ce vedea cu folos). Dar nici jumătatea aceea de oră nu-mi tihnește, pentru că logo-ul se lăbărțează pe toată partea de sus a ecranului (și cu anunțuri publicitare). I-am scris de peste o lună cuiva din consiliul de conducere, inutil. Oricum, nu eu trebuia să remarc aberația. Doar ninge cu profesioniști acolo... Televiziunile normale au un logo discret, care să nu deranjeze telespectatorul. Știm, tovarăși, știm că sunteți TVR, orice numai televiziune publică nu. O televiziune de doi bani, supusă partidului/ partidelor de la înființare pînă azi, cu emisiuni cîrpite, jalnice, dar cu un logo mîndru și dolofan. Măcar puneți-l de-a dreptul în mijloc și de trei ori mai mare, ca să fie treaba treabă!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.