Profitorii pandemiei. Urlătoarea Șoșoacă și aliații le vând oamenilor uleiul anti-COVID, produs de terapeuta „minune” cu „șase vertebre cervicale”


Profitorii pandemiei. Urlătoarea Șoșoacă și aliații le vând oamenilor uleiul anti-COVID, produs de terapeuta „minune” cu „șase vertebre cervicale”

Protocoalele medicale omoară oameni, medicii își torturează pacienții, pandemia este, de fapt, o „plandemie” pentru îmbogățirea unor grupări, spune în mai toate declarațiile publice senatoarea anti-mască Diana Șoșoacă, avertizând, luni seară, la televiziunea fugarului Sebastian Ghiță că „se pregătește infectarea masivă a populației”. Și chiar dacă virusul nu există sau, în orice caz, COVID-19 este o răceală banală, Șoșoacă își îndeamnă publicul, pe pagina oficială de facebook, unde este urmărită de peste 23.000 de persoane, să cumpere un ulei produs de bioenergoterapeuta Elena Năstase. „Minunea care va pune capăt pandemiei”, scrie Șoșoacă cu majuscule într-o postare.  

 

„Minunea” costă aproximativ 17 euro și este promovat și de partenera de proteste a Dianei Șoșoacă, Adriana Bahmuțeanu, care realizează interviuri interminabile cu uluitoarea inventatoare a uleiului, dar și de Marina Almășan, realizatoarea tv care îi închina osanale urlătoarei înainte ca aceasta să ajungă parlamentară și care , în „așteptarea vaccinului”, își bagă uleiul „miraculos” în nas cu ajutorul unui bețișor. 

„Este un antibacterian foarte puternic. Are o capacitate de a distruge fantastică. Efectul este aproape instant. Din momentul în care te-ai dat, lucrurile se întâmplă. (…) El este scos pe piața ca produs cosmetic însă pentru că ar fi durat foarte mult să fie acceptat ca dispozitiv medical. Igenizant pentru căile respiratorii superioare. Dar nu este toxic. Au fost oameni care l-au folosit în cavitățile bucale”, explică bioenergoterapueta Elena Năstase.  

Întrebată cum de i-a venit ideea să vindece cu plante, terapeuta răspunde că se pare că face asta ”de multe vieți”.   

 

„Absolut orice problemă de sănătate are o cauza energetic-spirituală. Să nu credem că ne îmbolnăvim fără a avea o legătură pe emoțional. Se spune că boala stă în cap. Oamenii se îmbolnăvesc că sunt îngrijorați, intra în panică. Și unde este mai slăbită energia acolo...”, mai spune terapeuta dezvăluind și faptul că temperatura sa corporală obișnuită este de 35 de grade, simte gustul în palme și are șase vertebre cervicale în loc de șapte.  

O altă declarație bizară este legată de alimentația sa, terapetua susținând că s-a apucat de fumat pentru a-și diminua potențialul de a detecta „otrăvurile” din mâncare 

„M-am apucat de fumat pentru că nu mai putem mânca nimic. A trebuit să-mi stric gustul ca să nu mai simt, să detectez toate chimicalele, toate otrăvurile din mâncare. Ajunsese că nu mai puteam să mănânc absolut nimic”, precizează creatoarea uleiului într-un interviu video.  

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.