Superimunitatea pentru magistrați, un DERAPAJ extrem de grav și o nouă gaură în statul de drept, pe care chiar USRPLUS și PNL se lăudau că-l ”salvează”. Stelian Ion nu mai are nevoie de niciun epitet


Superimunitatea pentru magistrați, un DERAPAJ extrem de grav și o nouă gaură în statul de drept, pe care chiar USRPLUS și PNL se lăudau că-l ”salvează”. Stelian Ion nu mai are nevoie de niciun epitet

Superimunitatea abia acordată magistraților, cu cinism, de coaliția PNL-USRPLUS-UDMR reprezintă un derapaj extrem de grav și o nouă gaură în mult-invocatul ”stat de drept”, pe care tocmai reprezentanții acestor partide se băteau cu pumnul în piept că vor să-l protejeze și să-l ”salveze”, avertizează jurnalistul Mircea Marian, pe Facebook. Cât despre presa racordată la buzunarele puterii sau ideologic, la aceeași putere ”salvatoare”, ea tace asurzitor, evident, ca porcul în păpușoi, vorba românului. 

Vă prezentăm acuzațiile lui Mircea Marian: 

”Ca să închei: mă bucură că, la final de zi, am văzut că chiar magistrații protestează față de superimunitatea oferită, azi, de PNL, USRPLUS și UDMR - ieri a fost Dănileț, azi Forumul Judecătorilor și Inițiativa pentru Justiție. 

Constat că sunt colegi în presă care și-au făcut un renume din faptul că au suținut statul de drept și care acum tac ca p*rcu-n popușoi – când fac măgării ai noștri, e OK. E jenant. 

Stelian Ion, nici o surpriză. Uitați-vă ce a scris, azi, pe FB și nu mai este nevoie de nici un epitet.

PS: Nu așa vom avea o bună guvernare, băgând capul în pământ la derapaje extrem de grave. Dimpotrivă, îi vom încuraja să mai facă astfel de mizerii”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.