Motivele care reclamă DESFIINȚAREA rapidă a sinecurii milițianiste CNCD. Justiția spulberă amenzile decise de cenzorii politici plătiți cu salarii de lux din bani publici


Motivele care reclamă DESFIINȚAREA rapidă a sinecurii milițianiste CNCD. Justiția spulberă amenzile decise de cenzorii politici plătiți cu salarii de lux din bani publici

Instanța a anulat multe dintre revoltător de aberantele amenzi decise de sinecura milițianistă și politicianistă intitulată caraghios Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Recent, o nouă hotărâre a instanței desființează o amendă abuzivă pe care acest for cu salarii de lux a dat-o pentru o glumă cu virgine care storc struguri. 

Scriitorul, jurnalistul și profesorul Ciprian Apetrei avertizează, pe Facebook, că toate aceste decizii ale justiției reprezintă motive cât se poate de legitime pentru desființarea miliției CNCD. 

Apetre se minunează de profilul intelectual și moral al cozilor de topor pe care partidele și ONG-iștii stângii extreme le-au numit acolo pentru a practica cenzura pe bani publici: ”Ce fel de oameni pot fi atât de incompetenți și să își păstreze locurile de muncă și salariile de lux?”

Vă prezentăm comentariile lui Ciprian Apetrei: 

”Există un nou temei pentru desființarea CNCD. Hotărârea instanței care desființează o amendă aberantă dată de acest for pentru o glumă cu virgine care storc struguri este temei perfect pentru că toți cei de acolo să își dea demisia. Sau să fie demiși. 

CNCD nu s-a obosit să verifice nimic. Au amendat o marcă comercială, fără personalitate juridică, la sesizarea unei persoane care nu avea nici o calitate procesuală, și fără nici un fel de verificare a faptelor.

Au multe alte amenzi anulate. Ei practic aruncă sancțiuni în stânga și în dreapta, folosind aberant definiții schimbătoare ale ‹discriminării›, apoi, dacă Justitia le anulează, asta este. Bine că există acest filtru juridic, căci bunul simț al demnitarilor PSD-UMR nu există.

Ce fel de oameni pot fi atât de incompetenți și să își păstreze locurile de muncă și salariile de lux?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.