Fostul pușcăriaș Adrian Năstase propune demolarea zidului din jurul Palatului Cotroceni. De ce s-a supărat Bombonel


Fostul pușcăriaș Adrian Năstase propune demolarea zidului din jurul Palatului Cotroceni.  De ce s-a supărat Bombonel

Supărat că noua conducere a Parlamentului vrea să-i dărâme zidul de lux din jurul Palatului Parlamentului, în bună parte construit cu decizia sa și prin alocări de fonduri faraonice, fostul deținut de drept comun Adrian Năstase propune să fie demolat și zidul Palatului Cotroceni. 

”Bănuiesc ca presedinta Senatului, dna Dragu, dupa ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum sa dărame zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultari si pentru a dărama zidul de la Palatul Cotroceni. In felul acesta, presedintele se va putea intalni ma usor cu poporul”, scrie Bombonel, pe blog.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.