SURSE: Șoșoacă pleacă din AUR pentru a prelua șefia unui alt partiduleț vadimist. De ce s-a certat cu George Simion


SURSE: Șoșoacă pleacă din AUR pentru a prelua șefia unui alt partiduleț vadimist. De ce s-a certat cu George Simion

Recent, Podul.ro a dezvăluit că senatoarea Diana Șoșoacă nu mai are loc în AUR, aflându-se într-un conflict deschis cu George Simion (zis ”Balamuc”), șeful ei pe line de partiduleț.

Dianei Șoșoacă i se impută agenda personală și faptul că e ahtiată după imagine. În ultimele trei săptămâni, Șoșoacă nici nu a mai participat la  ședințele conducerii AUR. 

În acest context, jurnalistul Cătălin Pena susține, pe Facebook, că Diana Șoșoacă va deveni, în curând, șefa unui alt partiduleț – gruparea caraghios intitulată ”Partidul Neamul Românesc”, care, la fel ca AUR, reprezintă o clonă sinistră a PRM. 

Vă prezentăm comentariile lui Cătălin Pena: 

”Pentru cine nu știe, doamna Șoșoacă, care nu e deloc proastă, ci doar o mare ticăloasă și mincinoasă, care i-a luat rolul lui Vadim, în fustă, e membru al Partidului Neamul Românesc, al cărui președinte va deveni în curând, nu e mebru AUR!

Poate niște așa ziși ziariști, din generația nouă, învață și să caute pe Google, nu ca generația mea la biblioteci!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.