Bătăușul Aurelian Bădulescu o atacă suburban pe Ana Birchall căreia i se adresează cu „fă”: „S-a urcat scroafa în corcoduș... Coboară că amețești, ți se văd chiloțeii”


Bătăușul Aurelian Bădulescu o atacă suburban pe Ana Birchall căreia i se adresează cu „fă”: „S-a urcat scroafa în corcoduș... Coboară că amețești, ți se văd chiloțeii”

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, renumit pentru agresivitate, limbaj trivial, aroganță, dar și pentru statutul de important colaborator al Gabrielei Firea în mandatul dezastruos al fostei primărițe generale, postează pe pagina sa oficială de Facebook un lung mesaj suburban adresat fostului ministru al Justiției Ana Birchall, atașând și o poză obscenă trucată.  

Furia lui Bădulescu, care s-a bătut, prin 2019, cu fostul primar pesedist de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, chiar în sediul Primăriei Generale, lovindu-l cu pumnii, pare să fi fost provocată de o postare a Anei Birchall în care aceasta critica felul în care a fost administrat Bucureștiul sub Firea și laudă gestul actualului primar al capitalei, Nicușor Dan, de a face publice cheltuielile aberante ale PMB pentru o campanie publicitară. Mai exact, este vorba de peste 5 milioane de lei cheltuiți pe o campanie publicitară de către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care nu a reabilitat nimic în 2020, semnând o singura convenție pentru un imobil pe care urma să-l reabiliteze. Detalii AICI.

„Dar această situație nu este singulară, ci este doar un exemplu de risipă a banilor publici din era administrației Firea. Așa cum am mai spus, este foarte ok că domnul primar ne tot anunță ceea ce se știe deja public de atâta timp și anume că aceste companii municipale nu au nicio utilitate altă decât angajarea unor rubedenii, prietenii și sinecuri politice, dar în calitate de bucureștean care l-am votat pe domnul primar am pretenția să treacă la FAPTE și 1) să desființeze urgent aceste companii municipale, sinecuri ale doamnei Firea; 2) să vină odată cu auditul ăla complet că mai e puțin și se fac 6 luni de când este primar... avem dreptul să fie prezentat public un audit complet să știm exact cum și pe ce a cheltuit doamna Firea banii bucureștenilor! Un articol care merită citit și dat share, să se știe adevărul!”, scrie Ana Birchall pe pagina sa oficială de Facebook. 

Redăm mai jos răspunsul de mitocan al lui Aurelian Bădulescu, actualul lider al consilierilor municipali PSD:  

„𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐨 𝐟𝐨𝐬𝐭𝐚̆ '𝐫𝐮𝐝𝐚̆' 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐜𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 

Românii au o vorbă din bătrâni. Foarte înțeleaptă. Când spui de unu’ că e “neam prost” nu te referi de fapt la neamul din care provine nefericitul, ci la un personaj care este literalmente cel mai prost din... 

Un fel de “cel mai tare din parcare și parcarea era goală”, știți voi genul.  

Dar nu este singura vorbă înțeleaptă de la noi, de la români. Mai întâlnim și expresia dragă nouă “s-a trezit ca proasta-n târg vorbind...” sau “a sărit ca proasta din baie” 

Deci, ofer acum un sfat gratuit, pentru că sunt băiat bun: 

Anăăăă, vezi ca NU te premiază 'ăștia' ca scoți prostii pe gură împotriva fostului tău 'neam'!!!... Dimpotrivă, te folosesc cât cred ei că merită, în timp ce te disprețuiesc din tot sufletul. Pentru că poate ai auzit și vorba ”Iubesc trădarea dar urăsc pe trădători”.  

Revenind, Ană.  

Săracul “ neam” pe care îl tot înjuri pe unde apuci ți-a dat funcții peste funcții, “ăia răi” de care zici te făcură om ( cum zic oltenii, folosind perfectul simplu, în rest fă... nu trebuie să faci nimic că faci prost, ți-am zic 'fă' chiar politicos, că nu meriți nici măcar un “fă”). 

De când ai fost ministru te pricepi la toate, cred că-ți place și să te asculți crezând că debitezi cine știe ce artificii administrative pentru care #.ziștii să te răsplătească. 

Vai de capul tău, își scuipă 'rudele' în sân când te văd și când citesc inepțiile tale. 

p.s 

Mi-am mai amintit de o altă vorbă din popor... 

' ...s-a urcat scroafa în corcoduș...' 

Coboară că amețești, ți se văd chiloțeii.  

Atunci când stăteai în poziția în genunchi, ai avut momentul tău de glorie.  

S-a dus și ăsta.  

Hai salut 'fă', o fostă 'rudă'.”.

CITEȘTE ȘI: Dezmățul bugetar descoperit de Nicușor Dan în Primăria Capitalei. „Au venit cu propunerea de a cheltui 25 de milioane de lei pentru noi statui”/„Administrația pentru consolidări nu a consolidat nimic în 2020, dar a cheltuit cinci milioane de lei pentru o campanie publicitară!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.